Συνέλευση PIC18 Προσομοίωση με Proteus 6,3

S

spiliot

Guest
Γεια σας παιδιά, μόλις ανακάλυψα αυτό το μεγάλο πλοίο.

Προσπαθώ να προσομοιώνουν ένα κύκλωμα βασίζεται σε μια PIC18F452 με κώδικα γραμμένο σε συνέλευση στον Πρωτέα, και παρόλο που ο κώδικας εκτελείται ΟΚ (όπως και στο πρωτότυπο), να πάρω τα αποτελέσματα σε ψευδοσύστημα Proteus' CPU Πηγή κώδικα παράθυρο όταν σπάσει τον κωδικό .Αν και βλέπω μου κώδικα με οδηγίες όπως movff, movwf, κλπ, στα σχόλια, το πρόγραμμα εμφανίζει άλλες dissasembly (γκρι χρωματιστό) κωδικοί όπως skpf, incf, και άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση με το κωδικό μου.Και τότε όταν προσπαθώ να το μόνο βήμα κώδικα πηδά ή ακολουθεί τις οδηγίες που δεν είναι ούτε στην πραγματική κωδικό (κωδικό μου) ή στο "φανταστικό" dissasemblied κώδικα.Αν τρέχει unconditionaly ξανά τον κωδικό, το σύστημα λειτουργεί όπως θα έπρεπε, μέχρι να σπάσει ξανά.

Οποιαδήποτε ιδέα;Μετακινήθηκε από εδώ Cluricaun

Γεια σου,

Προσπαθήστε να σας ρωτήσω το πρόβλημα "μικροϋπολογιστικά" ή "PCB Routing & Σχηματική Διάταξη λογισμικού & Προσομοίωση" φόρουμ.

Sphinx

Είναι πιθανό ότι, για οποιοδήποτε λόγο, ένα λογισμικό προστασίας μηχανισμός έχει ενεργοποιηθεί.Θα σας προτείναμε να απευθυνθείτε Labcenter με αριθμό πελάτη σας και να επισυνάψετε το σχεδιασμό και την εν λόγω πηγή.

Φυσικά, είναι επίσης δυνατό ότι ένας κακός δαίμονας των αεροπόρων στην PIC18 μοντέλο ..

spiliot έγραψε:

Γεια σας παιδιά, μόλις ανακάλυψα αυτό το μεγάλο πλοίο.Προσπαθώ να προσομοιώνουν ένα κύκλωμα βασίζεται σε μια PIC18F452 με κώδικα γραμμένο σε συνέλευση στον Πρωτέα, και παρόλο που ο κώδικας εκτελείται ΟΚ (όπως και στο πρωτότυπο), να πάρω τα αποτελέσματα σε ψευδοσύστημα Proteus' CPU Πηγή κώδικα παράθυρο όταν σπάσει τον κωδικό .
Αν και βλέπω μου κώδικα με οδηγίες όπως movff, movwf, κλπ, στα σχόλια, το πρόγραμμα εμφανίζει άλλες dissasembly (γκρι χρωματιστό) κωδικοί όπως skpf, incf, και άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση με το κωδικό μου.
Και τότε όταν προσπαθώ να το μόνο βήμα κώδικα πηδά ή ακολουθεί τις οδηγίες που δεν είναι ούτε στην πραγματική κωδικό (κωδικό μου) ή στο "φανταστικό" dissasemblied κώδικα.
Αν τρέχει unconditionaly ξανά τον κωδικό, το σύστημα λειτουργεί όπως θα έπρεπε, μέχρι να σπάσει ξανά.Οποιαδήποτε ιδέα;
Μετακινήθηκε από εδώ Cluricaun

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Προφανώς, ήταν μια έκδοση αρχείου πρόβλημα με ένα αρχείο που θα αντιγραφεί από ατύχημα ενώ η δρομολόγηση ορισμένων βιβλιοθήκες να Πρωτέα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back