Συμπίεση JPEG

S

Sobakava

Guest
Πρέπει να εφαρμόσουν συμπίεση JPEG και αποθήκευσης / μετάδοσης, υπάρχουν αρκετά το θέμα στο φόρουμ, αλλά θέλω να πάρετε τις ενημερωμένες πληροφορίες: Ψάχνω να βρω λύσεις / εναλλακτικές λύσεις για: 1. Συμπίεση JPEG IC με μνήμη λεωφορείο / SPI όπως / παράλληλη διασύνδεση (όχι USB) 2. Συμπίεση JPEG φορητά C κώδικα (ή ψευδο κωδικό) 3. Συμπίεση JPEG C κώδικα για ARM7 (> 50MIPS) 4. Comprarison του MJPEG και JPEG

ADV202 ADI είναι μια συμπίεση JPEG2000 / αποσυμπίεσης κωδικοποιητή με SRAM-όπως το λεωφορείο. Πηγαίνετε στο http://www.analog.com/ και μετά αναζήτηση για ADV202. Παρέχουν παρόμοια συσκευή λειτουργεί, η οικογένεια ADV6xx που impleted με τη δική του τεχνολογία wavelet τους.

Είμαι επισυνάπτοντας κάποια αρχεία και θα είναι το μόνο που χρειάζεται u ........ Αυτή είναι η WIN RAR συμπιεσμένα αρχεία, ώστε u θα χρειάζεται WinRAR λογισμικό για να αποσυμπιέσετε αυτά τα διαβάσει αυτά και στη συνέχεια μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω εκτίμηση,

καλό! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] που coulde να μου δώσει κάποια πηγή για JPEG 3Q;!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back