Συμβούλια μονάδα ARM CPU

• Thread starter embedded enthusiast
  • Start date
E

embedded enthusiast

Guest
Υπάρχει κάποιος γνωρίζει από οποιονδήποτε επεξεργαστή ARM κατασκευαστή του σκάφους μονάδα στην Ινδία, έχω συναντήσει Oasis τεχνολογιών, αλλά θέλω να πάρω τη γνώμη σας για κάθε έναν που γνωρίζει από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στην Ινδία www.oasistechsol.com [/ url ] Ενσωματωμένα Enthusiast

πάμε για keil.com παίρνετε ARM 7, 9 πίνακες, που έχουν distrbutors στο Bangalore και πολλά άλλα μέρη. ή επικοινωνήστε με NXP.com, θα πάρετε το πλοίο

Αγορά keils συμβουλίου το όνομα του πωλητή είναι κάποια ενσωματωμένα καλλιτέχνη ή ενσωματωμένο στο σπίτι

Έχω διαπιστώσει ότι το e-con Systems βασίζεται στην Ινδία και οι ΗΠΑ είναι ένα σπίτι σχεδιασμό και έχει έναν πίνακα που ονομάζεται μεταφορέας Alioth, μια διπλή λύση του σκάφους, που διαθέτει ένα πίσω piggy eSOM300 - υπολογιστή στο module και μεταφορέα με XScale PXA300, εξαιρετικά χαμηλής ισχύος μικροεπεξεργαστή, MDDR SDRAM, μνήμη flash, η ισχύς της διαχείρισης IC, LCD κάρτα Κόρη με 4.3 "/ 7" TFT, Ethernet, διασύνδεση κάμερας. Αν νομίζετε ότι αυτό θα εξυπηρετήσει την ανάγκη σας, κάντε έλεγχος αυτό έξω.

Αυτή είναι η προσωπική b'cos τη γνώμη μου, χρησιμοποίησα όλα τα διοικητικά τους συμβούλια καλά.

Αναχώρηση για παντογνώστης technologies@bangalore.They οι αντιπρόσωποι των ελεγκτών ARM Κουνέλι πυρήνα στην Ινδία. Regards, Jerin.

Μεγάλη Jerin. Θα δώσω μια δοκιμή. Σας ευχαριστώ.

Πάντα ευπρόσδεκτοι φίλε .................. :) Regards, Jerin. ;-)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back