Συμβουλές που απαιτούνται 4 τελικό σχέδιο χρόνια wth FPGA

S

sp

Guest
αγαπητέ όλα, σας ευχαριστώ .... πρώτη .... Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με το θέμα για το τελικό έργο μου χρονιά στο πανεπιστήμιο μου. i HAV κάποια συμβούλιο wth Altera FPGA chip / s. ... im ακόμα και τη σκέψη του θέματος wad πρέπει να κάνω wth αυτά τα συμβούλια. Θα ήθελα β ευγνώμων αν κάποιος μπορεί να προτείνει με λίγα που είναι κατάλληλα για τελικό σχέδιο χρονιά μου. Θα ήθελα να το αγαπούν, αν δεν περιλαμβάνει τις τηλεπικοινωνίες, τον τομέα της επικοινωνίας, i dont αρέσει:) Im ένα ηλεκτρονικά majoring φοιτητής. Αγαπώ VLSI, PLD / CPLD, FPGA, Ψηφιακά Ηλεκτρονικά, Ψηφιακά ολοκληρωμένα κυκλώματα, μικροηλεκτρονικής, ηλεκτρονικά ισχύος, κυκλώματα πράγματα θεωρία .... θα β πραγματικά ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει ... πολλά πολλά πολλά thanxs εκ των προτέρων ... χαιρετισμούς μου, sp

DSP με FPGAs είναι ένα ζεστό χώρο .. πολλά συμβαίνουν! Αλλά ένα από τα προβλήματα είναι με τον τρόπο εφαρμογής κινητής αλγόριθμοι σημείο .. Καλά υπάρχει Εκθεση Πεπραγμένων μια βιβλιοθήκη που μπορείτε να πάρετε εδώ: www.utia.cas.cz θα πρέπει να έχετε ακόμα celoxica .. με αυτό οποιαδήποτε αίτηση DPS είναι τώρα stright προς τα εμπρός!

αγαπητέ eltonjohn, ευχαριστώ για ur πρόταση .... πολύ κακό i NVR μελέτη κάθε μάθημα για DSP β4 .. αλλά εγώ hav ακούσει για αυτό .... νομίζω ότι πρόκειται να διαβάσουν τον εαυτό μου σε αυτό,,, ξέρω ακριβώς που είναι η ψηφιακή επεξεργασία σήματος ... ni HAV καμία ιδέα σχετικά με πώμα είναι ... είναι οποιαδήποτε σύνδεση btween DSP n ψηφιακή επεξεργασία εικόνας εκεί; ... οποιαδήποτε άλλη πρόταση από άλλους; ... i HAV σκέφτεται να κάνει το FPGA ως υπεύθυνος για τη σωματική πράγματα .... αλλά όλοι με το θέμα που μπορώ να σκεφτώ είναι πάρα πολύ εύκολο, πάρα πολύ κοινό το οποίο δεν είναι κατάλληλο για την τελική ετήσια εργασία μου ... thanxs πάλι eltonjohn ... αφορά, sp

Γεια SP, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή παλιά επεξεργαστές είστε εξοικειωμένοι με το Μάιο να μπορείτε να δοκιμάσετε Intel 8085. Έχετε ήδη θα μπορούσε να μελετήσει αυτό το ένα ... Τώρα, όμως, προσπαθούν να κάνει χρήση. Είμαι βέβαιος ότι θα μάθουν πολλά αυτόν τον τρόπο ... Το πιο σημαντικό είναι να τελειώσετε ur έργο και το χρόνο εργασίας threfor προτείνω να το κάνετε αυτό το 8085 θα εξοικονομήσει χρόνο, εάν ur ur ήδη εξοικειωμένοι με την αρχιτεκτονική του 8085. Ένα άλλο πράγμα που δεν είναι της υπερβολικά πολύπλοκο για να κατασκευαστεί ένα! Καλή τύχη!

Πάρτε κάτι που συνήθως γίνεται σε πολύ μικρές και το κάνει καλύτερα στο υλικό:)

[Quote = jdhar] Πάρτε κάτι που συνήθως γίνεται σε πολύ μικρές και το κάνει καλύτερα στο υλικό:) [/quote] θα μπορούσε να ξέρω wad κάνω u σημαίνει ... δεν καταλαβαίνουν ?.... κάνει το 8085 είναι καλή ιδέα,,, αλλά εγώ μόνο hav γνώση του ελεγκτή 8051 ... μπορεί να το β υλοποιηθεί FPGA χρησιμοποιώντας καθώς; .. thanxs όλα για την απάντηση .... αφορά, sp

Αυτό που κάνει σχετικά με Μάντσεστερ κωδικοποιητή ή ciclic περιττή codec.

ya .. 8051 μπορεί να εφαρμοστεί σε FPGA .. και είναι ένα πολύ καλό έργο για τους εκκινητές

Σας συμβουλές για να κάνετε μια ψηφιακή backend για ένα σύστημα UWB. Εάν είστε μόνο ένα u να επιλέξετε ένα τμήμα του, βάσει του δείκτη φίλτρο για παράδειγμα.

συμβουλές μου σε σας για να κάνετε μια ψηφιακή backend για ένα UWB σύστημα. Εάν είστε μόνο ένα u να επιλέξετε ένα τμήμα του, βάσει του δείκτη φίλτρο για παράδειγμα.
Ι dont καταλάβετε WAD είναι backend ... WAD είναι UWB .... συγγνώμη για άγνοια μου ... ya ya ... παρακαλώ καμία ουσία της επικοινωνίας .. uncapable / αδιάφορος ....: P πολλές πολλές πολλές thanxs σε όλους απάντηση ... u όλα βοηθήσει ... αφορά, sp

hi sp, πώς abt πρόκειται για μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών με περισσότερα τελειότητα από τα συνηθισμένα. Εννοώ την τυχαιότητα .. φυσικά απαιτεί gr8 επίπεδο του υποβάθρου μαθηματικά. . Και στη συνέχεια κωδικοποίηση! :) (Δεν είναι αρχική πρόταση) / cedance

Γεια SP, όπως αντιλαμβάνομαι έχετε HV δεν κάνει DSP Φυσικά, WÜD να είναι καλύτερα για ur καριέρα να κάνει DSP, αλλά για ur u ανησυχία του έργου μπορεί να πάει alongwith 8051, είναι ένα πραγματικά καλό έργο να κάνει ur βασικές αρχές της M-ελεγκτή και FPGAs , περαιτέρω u μπορεί add-on ur εφαρμογές σε αυτό το έργο. Εάν r το κάνετε αυτό, u μπορεί να πάρει μια καλή καθοδήγηση εδώ. Όπως ανά πάω για 8051, αλλά άλλοι είναι επίσης ευπρόσδεκτες!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back