Σταθερότητας ανάλυση

S

suhas_shiv

Guest
Μπορεί κανείς οδηγός μου πώς μπορώ να κάνω μια σταθερότητα ανάλυση ενός κοινού τρόπου ανάδρασης βρόχο;Θέλω να το οικόπεδο φάση περιθώριο ότι πάνω PVT διακυμάνσεις.Παρακαλώ βοηθήστε.

έκοψε το βρόχο σε κάποια στιγμή, προσθέστε ένα καθετήρα παράδειγμα "iprobe" από analoglib μεταξύ των δύο σημείων όπου και έκοψε το βρόχο, από την αναλογική περιβάλλον επιλέξουν STB ανάλυση για τη σταθερότητα,
την κάλυψη του απαιτούμενου σαν ur κάνει ac ανάλυση "δεν λες, πράγματι ur κάνει AC ανάλυση », σε επιλέξτε δειγματολήπτου push επιλέξτε και επιλέξτε τον καθετήρα και παρεμβάλλεται.
προσομοίωση
από αναλογικό περιβάλλον> αποτελέσματα> άμεση οικόπεδο, κύρια μορφή, Stb, "μέγεθος" και η φάση, οικόπεδο

Γεια σου,
Έχω κάνει την ανάλυση, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.Το κύκλωμα είναι ασταθής (νομίζω) στο 1GHz (σχεδιασμός freq).Τι πρέπει να κάνω για να κάνετε το σταθερό στο 1GHz;Έχω δοκιμάσει διαφορετικές τιμές για Rc, Ε και C, αλλά να μην ισχύει.Αν έχω να επανασχεδιάσουν το σύνολο του κυκλώματος;

Παρακαλώ βοηθήστε.Έχω επισυνάπτεται το οικόπεδο και διάγραμμα του κυκλώματος.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Ωχ ξέχασα το οικόπεδο είναι εδώ.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Γεια σου,

1) Πρώτον, ποια είναι η κύρια πρόθεση του κυκλώματος;Έχετε την πύλη εισόδου στο διαφορικό ζεύγος NMOS συνδέεται με μια πύλη NMOS φορτίο (θετικά σχόλια;)

2) Έχετε shorted την έξοδο με μια αντίσταση (Γιατί;).

3) Για την ανάλυση της σταθερότητας, θα πρέπει να διατηρηθεί στη θέση Rc - η δεύτερη εικόνα δείχνει ότι ένας από τους Rc λείπει.

4) Κατά την κοινή λειτουργία διόρθωσης / κύκλωμα ανίχνευσης, δεν χρησιμοποιούν ιδανική πηγή ρεύματος.Χρησιμοποιήστε ένα τρανζίστορ τρέχουσα καθρέφτη.Αυτό είναι σημαντικό διότι η αντίσταση της ουράς πηγή ρεύματος επηρεάζει την κοινή λειτουργία σε ανταπόκριση σας κύκλωμα ρύθμισης.

5) Αντί για τον τρέχοντα τρόπο σχολαστικά, θα ήθελα να εισαγάγετε μια πηγή τάσης καθετήρας μεταξύ της εξόδου της CMFB κυκλώματος και το σημείο όπου είναι τροφή για την πύλη του PMOS πηγή ρεύματος φορτίου.

6) Η αποζημίωση την προσθήκη (R, C), η συμβολή της CMFB ανίχνευση / διόρθωση διαφορικό ζεύγος που θα σας βοηθήσουν σε όλα;Αυτή είναι η δεσπόζουσα θέση του πόλο για την ΕΣΝΧΙ βρόχο;Μάλλον δεν, πιθανότατα, είναι το κυρίαρχο πόλο στην έξοδο των κύριων κύκλωμα.

Bharath

Είμαι λίγο σύγχυση σχετικά με κύκλωμα ur, ur χρησιμοποιώντας την ΕΣΝΧΙΠ για κατοπτρισμού το σημερινό, θα πρέπει πρώτα να περάσει και το σημερινό "ιδανική πηγή" σκέψης ενός καθρέφτη υποκατάστημα, στη συνέχεια, αντίγραφο αυτού του ρεύματος που ur κύκλωμα (είτε ΕΣΝΧΙΠ και κύριο δίκτυο), και σε ur κύκλωμα κάνει η δίοδος συνδέεται φορτίο καλό για ΕΣΝΧΙ, θα πρέπει να έχει χαμηλό κέρδος, οπότε δεν θα την ΕΣΝΧΙ προσαρμόσει ακριβώς ur cm έως το Vref, πιστεύω και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα diff.για την ενιαία έληξε diff.ζεύγος.
μια τελευταία ερώτηση ποιο είναι το όνομα της ur κύριο κύκλωμα. (που είναι ένα είδος μνήμης)

σχετικά με το τι κάνει ένα ιδανικό ΕΣΝΧΙΠ και έθεσε insted της ur κύκλωμα έκδοση στη συνέχεια εκτελέστε το STB και διαφέρει το κέρδος του παρόντος μία ιδανική πω και βρείτε το καλύτερο έχουν να κερδίσουν λεπτά λάθος και σταθερό κύκλωμα την ίδια στιγμή
και μπορεί να κάνει το ιδανικό, χρησιμοποιώντας μία verilog-α ή προσπαθείτε να βρείτε στο libs της CADENCE "Νομίζω ότι είναι διαθέσιμες"

Καλά είμαι, χρησιμοποιώντας το κύκλωμα ως LVDS πομπός.Είναι ένα κύκλωμα που χρησιμοποιούνται συνήθως.Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αντίσταση για να καταγγείλει, όπως ορίζεται από LVDS πρότυπα.Η διαφορική κύκλωμα.
Δεν υπάρχει NMOS φορτίο.Είναι επίσης μια εισροή στάδιο.Βασικά τα ενεργεί σαν μια πηγή ρεύματος ενεργοποιημένο.

Λυπούμαστε για την pic.Η Rc είναι ακόμα εκεί, αλλά καλύπτονται από την γραμματοσειρά.

Θα προσπαθήσω χρησιμοποιώντας τρέχουσες καθρέφτη και δείτε αν αυτό δουλεύει μια χαρά.

Χάρη σε όλους για την απάντηση.

5) Αντί για τον τρέχοντα τρόπο σχολαστικά, θα ήθελα να εισαγάγετε μια πηγή τάσης καθετήρας μεταξύ της εξόδου της CMFB κυκλώματος και το σημείο όπου είναι τροφή για την πύλη του PMOS πηγή ρεύματος φορτίου.
Bharath [/ παραθέτω]
Γιατί να εισαγάγετε μια πηγή τάσης καθετήρα είναι καλύτερα;

Είμαι μια μικρή σύγχυση με την εικόνα σας, γιατί η παραγωγή δεν έχει LVDS φόρτωσης καπάκι, μήπως δεν συμβάλλουν στη μετατόπιση φάσης;

προβλήματα σχετικά με την προσομοίωση των ΕΣΝΧΙ είναι πάντα ζεστό, ίσως οι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για αυτό, που σπάνια διδάσκονται το χέρι στην προσομοίωση κόλπα (ίσως το μόνο που δεν ξέρω,)

suhas_shiv έγραψε:

Μπορεί κανείς οδηγός μου πώς μπορώ να κάνω μια σταθερότητα ανάλυση ενός κοινού τρόπου ανάδρασης βρόχο;
Θέλω να το οικόπεδο φάση περιθώριο ότι πάνω PVT διακυμάνσεις.
Παρακαλώ βοηθήστε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back