Σταθερή CE σε ασταθή CE;

J

JPdP

Guest
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσει την τοπολογία του ΕΚ για ένα σχέδιο DRO ταλαντωτής αλλά, θέλω απλώς doen't πάρει την τοπολογία ασταθής.Έχω δοκιμάσει ένα πηνίο και αργότερα έναν πυκνωτή σε παραλληλισμό με μια αντίσταση στο εκπομπών στο έδαφος, για να δω αν μπορώ να πάρω Κ <1, | S11 | και | S22 |> 1.Απλά δεν μπορώ να πάρω για να λειτουργήσω.

Κάθε συμβουλές / ιδέες θα είναι πολύ apresiated.

χαιρετισμοί

NickShih umieścił w bazie HWBOT wynik OC nowego procesora Intela o symbolu Core i7 4790K z rodziny Devil's Canyon. Po wyłączeniu funkcji Turbo, odłączeniu połowy rdzeni , podniesieniu mnożnika do 70 i napięcia do 1,792V udało się osiągnąć taktowanie na poziomie 7GHz. Oczywiście tak mocno podkręcony układ był chłodzony przez bardzo wydajny system z ...

Read more...

Λοιπόν, αυτό είναι αρκετά ασυνήθιστο.Έχω συνήθως όλα τα είδη των προβλημάτων λήψης σταθερών τίποτα!Τι είναι εσείς που χρησιμοποιείτε, FET, διπολικός, συχνότητα;Ίσως χρειάζεστε μια συσκευή με μεγαλύτερη συχνότητα σε κέρδος σας.Μόνο για κάθε τρανζίστορ κοινής βάσης θα πάει εύκολα ασταθής.

Έχω δοκιμάσει την AT41470, AT41486 και BFP420 transistors@4.7GHz.Στην κοινή βάση είναι ασταθής, αλλά χρειάζομαι να ξέρω αν είναι δυνατόν να γίνουν αυτά τα τρανζίστορ ασταθή στην διαμόρφωση κοινού εκπομπού.

Είμαι απασχολημένος έρευνα DRO χρησιμοποιώντας BJT και θα ήθελα να μάθουν τις τεχνικές / κόλπα.

χαιρετισμοί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back