Σπαρτιάτης πρόβλημα διαμόρφωσης ΙΙ

K

kamejoko80

Guest
Χρησιμοποίησα την παράλληλη Xilinx ΙΙΙ για να ρυθμίσετε τις Σπαρτιάτης ΙΙ XC2S50 από iMPACT webpack ΕΙΣΑΙ v6.3

Επέλεξα όριο σάρωσης TDI, TDO, TMS, TCK
Η iMPACT auto εντοπίστηκαν XC2S50 με επιτυχία

Τα προβλήματα είναι:

Κωδικός ID μου FPGA είναι διαφορετική από την FPGA Xilinx αναγνωριστικό κωδικό
Δεν καταλαβαίνω αυτή την προειδοποίηση: "iMPACT: 1049 εκκίνηση ρολόι έχει αλλάξει για να JtagClk στο δυφιορρευματική αποθηκεύονται στη μνήμη, αλλά το αρχικό αρχείο διφυορευματική παραμένει αμετάβλητη"
Μετά τη λήψη. Αρχείου λίγο εμφανίστηκε το μήνυμα λάθους:
Έγινε έλεγχος pin
«1»: πρόγραμμα τερματιστεί, Έγινε δεν πάει υψηλή
και η κατάσταση είναι "Προγραμματισμός απέτυχε"

βοήθησε με, Pls!

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξετε κάποιες από τις "Επιλογές εκκίνησης".Μπορείτε να τους βρείτε στο "Δημιουργία αρχείου προγραμματισμού" διαδικασία "ιδιότητες.Το μενού βοήθειας θα σας εξηγήσει την έννοια της κάθε επιλογής.

ή θα πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεση γραμμής σας;
το έργο της εξουσίας είναι ή δεν είναι φυσιολογική.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το προσπαθήσουμε ξανά

i συναντηθεί με αυτό το θέμα, επίσης.
μπορείτε να ελέγξετε έξω κυκλωμάτων σας, ίσως σας έχει συνδεθεί κάποια προβλήματα.

kamejoko80,

Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε,

1) Το πρώτο πράγμα, ανοίξτε το Xilinx Project.Στο δεύτερο παράθυρο Xilinx "Διεργασίες για Soruce" υπογραμμίζουν τη "Δημιουργία αρχείου Progrmaming" στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο ποντίκι => ιδιότητες => Εκκίνηση Επιλογές => JTAG Ρολόι Επιλέξτε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο λίγο μόνο.

2) Κωδικός ID μου FPGA είναι διαφορετική από την FPGA Xilinx αναγνωριστικό κωδικό
Είναι διαφορετικά γιατί πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσδιορίζοντας το δικαίωμα Συσκευή FPGA τόσο για την Xilinx Λογισμικό και το Διοικητικό Συμβούλιο FPGA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back