Σηματοδοσίας χρησιμοποιείται σε σύστημα-on-a-Package

L

lagos.jl

Guest
Hi all!

Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ πείτε signaling συστήματα που συνήθως χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή του (παράλληλα) λεωφορεία δεδομένων σε ένα σύστημα-on-a-Package (SOP);Θέλω να πω, πως είναι η επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων πυρήνων σε πυρίτιο πεθαίνει που κάνουν το SOP καταφέρει;

... από ό, τι έχω δει μέχρι τώρα, φαίνεται ότι μέχρι το Systems-on-a-Chip (SoCs) το παραδοσιακό παράλληλα λεωφορείο (με επαναλήπτες)
εξακολουθούσε να χρησιμοποιείται για την επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων πυρήνων.Είναι η προσέγγιση αυτή εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε ΤΔΛ;

Οποιαδήποτε σχόλια / αναφορές / συνδέσεις είναι ευπρόσδεκτες!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

AFAIK, SOP δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί οτιδήποτε διαφορετικό από τα συμβατικά τσιπ για τσιπ σηματοδότησης.Το κύριο πλεονέκτημα είναι σημαντικά μειωμένη χωρητικότητα διαδρομή (χαμηλής ισχύος, υψηλής ταχύτητας,
η καλύτερη SI κλπ), η διαδρομή είναι επίσης προσομοιωμένες και δοκιμάζεται από τον ίδιο το δημιουργό, αφήνοντας λιγότερο κρίσιμη μονοπάτια που πρέπει να διοχετεύεται εκτός πακέτου garuantee ακόμα και τις προδιαγραφές.Χρησιμοποιούνται κυρίως για την ενσωμάτωση της μνήμης (φλας, δράμι) με υπολογιστών (CPU) σε μέγεθος / δύναμη constrianted συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα / Handhelds κλπ.

SOP είναι ένα "τεχνικό" όρος για PCB με γυμνά πεθαίνει σε ένα ενιαίο πακέτο.

SoCs από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούν όλο και onChip Interconnect τοπολογίες που είναι εύκολο να κλίμακας τόσο με τσιπ και πολυπλοκότητα της διαδικασίας καθώς και των κόμβων.

Ευχαριστώ για την απάντηση kishore2k4!

Βουητό, φοβάμαι έκανα θάλασσα λίγο την ερώτησή μου ...Κάνοντας μια μικρή περαιτέρω ανάγνωση, έχω συνειδητοποιήσει ότι SOP και SIP (System-in-a-Package) ενδέχεται να μην είναι το ίδιο.Μάλλον SIP είναι πιο σχετικές με το στοίβαγμα των διαφόρων ΚΑΘΕΤΕΣ πεθαίνει, ενώ SOP είναι μάλλον γυμνό πεθαίνει σε ενιαίο πακέτο (όπως λέτε), αλλά δεν είναι απαραίτητα και διασυνδεδεμένα στοιβάζονται σε πιο παραδοσιακούς τρόπους.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την λεπτή διαφορά, πιστεύω ότι είμαι πραγματικά ενδιαφέρονται για την πεθάνει διασυνδέσεις εντός SiPs, και πιο συγκεκριμένα, για το πώς τα δεδομένα λεωφορεία υλοποιηθεί εντός πυρήνες που διαμένουν σε διαφορετικές μήτρες.

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να σχολιάσει περαιτέρω σε αυτό το θέμα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!.

Έχετε δίκιο σχετικά με τη διαφορά μεταξύ των SOP και SIP.Η σημερινή τάση είναι SIP ακολούθησε 3D διασυνδέσμους όπου συνδέσεις περάσει μέσα από το θάνατό του.

Η πιο κοινή εφαρμογή είναι τόπος για SIP / εξουσία / περιορισμών μεγέθους και SI / EMC σε θέματα υψηλής συχνότητας τσιπ.Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το επίπεδο λεπτομέρειας που περιμένουμε από αυτή τη θέση, ίσως μπορείτε να ζητήσετε από ένα πιο συγκεκριμένο ερώτημα.

Η πεθαίνει γίνονται συνήθως για να ταιριάζουν στην κανονική συσκευασία και όταν η εφαρμογή απαιτεί θα είναι όλες σε ένα ενιαίο πακέτο.Δεν είναι ανάγκη να σχεδιαστούν ειδικά για τα λεωφορεία που συνδέει τα εν λόγω αιτήσεις είναι πολύ μικρό σε μήκος και το υπόστρωμα του πακέτου μπορεί διαδρομή πολλαπλών στρωμάτων με πολύ μικρά μήκη χαρακτηριστικό παρέχει ένα πολύ υψηλή πυκνότητα διασύνδεσης.

Το ακόλουθο έγγραφο για να σας δώσουν μια εικόνα του τι είναι και τι SIP μοιάζει εσωτερικά.
Toshiba

Amkor είναι μια εταιρία που ειδικεύεται σε όλα τα πράγματα ΘΣ συσκευασία.Θα πρέπει να ελέγξετε τους.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back