Σε περίπτωση που στη Σουηδία μπορώ να πάρω το κρύσταλλο 433,93 Mhz;

W

wiken

Guest
Γεια σε όλους σας:. DI έχουν ψάχνει για ένα 433.92 MHz κρύσταλλο, η συχνότητα είναι ελεύθερη στη Σουηδία και χρειάζομαι ένα. Έχετε κάποιος εκεί έξω, όπου βρέθηκαν για να αγοράσει ένα, έχω κοίταξε, αλλά προφανώς όχι στο σωστό μέρος. :? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. / Wiken

Γεια σου, δεν θα βρείτε ένα κρύσταλλο με αυτή τη συχνότητα, αμφιβάλλω αν υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα πριόνι που ονομάζεται φίλτρο. εδώ είναι ένας: http://www.rfm.com/products/data/rf1172c.pdf αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα γιατί να μην αγοράσει ένα έτοιμο πομπό.

Χάρη. Λοιπόν, θα ελέγχει σίγουρα έξω. Χρειάζομαι ένα 433.92 MHz όχι, 433,93 Mhz, συγγνώμη, κακό μου.:!: Όπως καταλαβαίνω μπρελόκ σας χρησιμοποιεί 315 Mhz και υπάρχουν κρύσταλλα για αυτό. Στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε 433 Mhz, οπότε πρώτη ιδέα μου ήταν ότι πρέπει να είναι σε θέση να αγοράσουν, αλλά ίσως έχετε δίκιο, αφού δεν μπορώ να το βρείτε πουθενά:. Κραυγή: / Wiken

Γεια Wiken, μπορείτε να το δείτε εδώ: www.epsontoyocom.co.jp/english/product/OSC/set04/eg2121ca/index.html Μπορείτε να γίνετε δηλαδή SAW στοιχεία πάρα πολύ για αυτές τις συχνότητες, αλλά εγώ Δεν ξέρω μια άλλη πηγή, όπως Epsontoyocom & τιμές. Πιστεύω επίσης, ότι Ενότητες Radio Data είναι τα πιο φθηνότερο τρόπο. @ Spiralbrain, Marconi έχει παραγάγει περίπου. Πριν από 30 χρόνια (Plasma χαραγμένα) XTALs έως και 500MHz και εγώ (δεν κυμάνθηκε σε αρμονικές) :)... Κ.

Μερικές απλές ASK πομποί χρησιμοποιούν πραγματικά ταλαντωτές SAW, όπως αυτό http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=8946 Η σουηδική Chipcon εταιρεία έχει αναπτύξει μια οικογένεια PLL βασίζονται πομπούς και δέκτες, που τώρα ανήκει στην TI, π.χ. CC1070. Μπορούν να παράγουν οποιαδήποτε συχνότητα ISM από ένα τυπικό κρύσταλλο. Άλλοι πωλητές έχουν παρόμοια προϊόντα. http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/cc1070.html

Γεια σου, άλλος πηγές για την ενημέρωση (και φυσικά? EdaBoard `s" Παρόμοια θέματα: "επίσης): Κ.

[Quote = wiken] Ευχαριστώ. Λοιπόν, θα ελέγχει σίγουρα έξω. Χρειάζομαι ένα 433.92 MHz όχι, 433,93 Mhz, συγγνώμη, κακό μου.:!: Όπως καταλαβαίνω μπρελόκ σας χρησιμοποιεί 315 Mhz και υπάρχουν κρύσταλλα για αυτό. Στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε 433 Mhz, οπότε πρώτη ιδέα μου ήταν ότι πρέπει να είναι σε θέση να αγοράσουν, αλλά ίσως έχετε δίκιο, αφού δεν μπορώ να το βρείτε πουθενά:. Κραυγή: / Wiken [/quote] Υποθέτω κρύσταλλοι δεν είναι διαθέσιμα στον τομέα της λιανικής, για την εν λόγω συχνότητα. Προσαρμοσμένες ώστε ΚΑΕ είναι όλο για τις αντίστοιχες εφαρμογές. Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε ASK TX RX ενότητες όπου θα βρείτε το εν λόγω κρυστάλλων στην TX PCB. αφαιρέσετε και να το χρησιμοποιούν σε αίτησή σας. Εβίβα

Γεια Pranam, μόνο ένα πρόβλημα: μέχρι τώρα ξέρω? Αυτά Modul-XTALs δεν είναι στο επιθυμητό frenquency ταλάντωσης, αλλά οδηγεί το γεννήτριες onchip ... Αν είναι δυνατόν να αγοράσει μερικά πολύ φθηνά MODUL / Dore ανοιχτήρι δηλαδή / ίσως της "λύσης", αλλά εγώ thnk, δεν της, ώστε μια απλή solutable. Otherweise Epson έχει τα συστατικά SAW μέχρι 500 & 700MHz σε program_I πιστεύουν ορισμένοι διανομέας λέει ότι ταχεία τι είναι για τη μετοχή και ό, τι οι τιμές είναι ... Κ.

[Quote = karesz] αυτά Modul-XTALs δεν είναι στο επιθυμητό frenquency ταλάντωσης, αλλά οδηγεί το γεννήτριες onchip ...[/quote] @ karez .. Συγγνώμη που δεν το βρήκες ... Εννοείτε να πει τη συχνότητα σε αυτές τις ενότητες που δημιουργούνται από στα τσιπ του πλοίου ή να πείτε τη συχνότητα που παράγεται από τα κρύσταλλα δεν είναι πολύ ακριβή; .. Cheers

Γεια σου, ναι. Πιο αναλυτικά? (Όσο ξέρω) αυτά τα XTALs δεν είναι σε κάποιες αρμονικές ταλάντωσης, και όχι σε 433.xx MHz_means: τους είναι περίπου 10 --- 16 ή έτσι MHz XTALs. Έναν συνθέτη για το έργο της, είτε με περισσότερες επαγγελματικές εκδόσεις ένα πριόνι compnent σε άμεση 433.XX MHz :)... Κ.

Γεια σε όλους σας! Είμαι πολύ χαρούμενος για όλες τις απαντήσεις και τις ιδέες σας όλα που μου δώσατε:. DI έχουν ελεγχθεί όλες σας τις προτάσεις και, λόγω της δέσμευσής σας, θα είμαι σε θέση να προχωρήσουμε. Τώρα μπορώ να προσπαθήσω, αρκετές sollutions:. Ιδέα: Το σχέδιό μου είναι να στείλει φωνής πάνω από 433 MHz, από όλα τα δωμάτια στον υπολογιστή μου για τον έλεγχο της φωνής του ολόκληρο το σπίτι μου. Επίσης, χρησιμοποιούν 433 Mhz για σύστημα συναγερμού μου. Με την ευκαιρία, έχουμε προμηθευτές στη Σουηδία, αλλά δεν έχω βρει αυτό το συγκεκριμένο κρύσταλλο.:?: Χάρη σε όλους σας! Δ / Wiken

Γεια Wiken, έμαθα ότι την ECS παράγει αντηχεία SAW (ΜΕΤ είναι φθηνή, παρά σε Digi Κάμερες = κινητά τηλέφωνα κλπ.) μεταξύ 230 και 870MHz. Ευρωπαϊκή γραφεία πωλήσεων βρίσκονται στο Μόναχο http://www.epsontoyocom.co.jp/english/product/Crystal/saw.html ... Regards Κ.

Γεια σας Wiken Δεν έχετε τη δυνατότητα με τη χρήση άμεσων XTAL σε 450MHz! Αλλά 144.633 MHz είναι εντάξει (με ειδική ταλαντωτή με 2 τρανζίστορ) Μετά, κάνετε Tripler και 433.900 MHz ή κανάλι γύρω μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις XTAL για διαφορετικές εφαρμογές. Η σταθερότητα είναι πολύ καλή για τη μετάδοση τηλεοπτικών και φωνής. (Στενή λωρίδα 50 σε 25kHz) Απευθείας ταλάντωση στα 150 MHz για XTAL χρησιμοποιώντας μερική δεν 5 3! Αυτό είναι ειδική polised XTAL. Αγοράζετε αυτό σε Deloor (Βέλγιο) Όλα τα γυαλισμένα XTAL εργασίας για τη χρήση αυτή, αλλά fondamental είναι περίπου 29 MHz. Μην χρησιμοποιείτε 27MHz Xtal αυτό είναι εν μέρει 3, θεμελιώδης είναι ... ΜΟΝΟ 9Mhz. Roger

Δεν έχετε τη δυνατότητα με τη χρήση άμεσων XTAL σε 450MHz!
Προφανώς, κάποια σύγχυση έχει προκληθεί από τον όρο κρύσταλλο . Όπως αναφέρθηκε biff44, SAW αντηχεία με θεμελιώδη π.χ. συχνότητας στη ζώνη συχνοτήτων 433 MHz ISM είναι κοινά. Δείτε το αντίστοιχο τεχνικό δελτίο Epcos http://www.epcos.com/inf/40/ds/ae/R880.pdf Αυτές οι συσκευές δεν είναι κρύσταλλα, μίλησε αυστηρά, αλλά έχουν σχεδόν παρόμοιες ιδιότητες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ταλαντωτές σε πολλαπλή περιοχή συχνοτήτων 100 MHz, που ως επί το πλείστον χρήση SAW αντηχεία. Πλήρης SAW ταλαντωτής βασίζεται πομπούς Διατίθενται επίσης, δείτε το σύνδεσμο από την προηγούμενη θέση μου. Εάν η μεταβλητή συχνότητα ή FM προορίζονται, PLL συνθέτες είναι ένα πιο κατάλληλο τρόπο της γενιάς συχνότητα.

Ευχαριστώ! DI θα πάει πάνω από το σχεδιασμό μου και πάλι και να εξετάσει τις προτάσεις σας. Χαίρομαι που δημοσιεύτηκε εδώ @ edaboard, έχω πολλές καλές ιδέες. Και πάλι ευχαριστώ! / Wiken: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back