Σίγμα-δέλτα διαμορφωτή ολοκληρωτή ερώτηση

L

ljy4468

Guest
Γεια χαρά σε όλους ~ Έχω μια ερώτηση σχετικά με intgrator SDM του. όταν εμείς ολοκληρωτή μοντέλο ως ένα z-τομέα (βλ. attatched) κάποιο βιβλίο (αναλογικό κύκλωμα ολοκληρωμένο σχεδιασμό: Martin) εξηγούν ως (β), αλλά κάποιο βιβλίο (Richard Schreier) εξηγούν ως ολοκληρωτή (α) ποια είναι η σωστή; Είμαι τόσο μπερδεμένος. Κάποιος μου δίνει βοηθήσει παρακαλώ Ευχαριστώ εκ των προτέρων

στην πραγματικότητα το δεύτερο έχει ν / u = (Ζ ^ -1) / ((Ζ ^ -1) -1) i ότι το δεύτερο είναι η χρησιμοποιούμενη καθώς έχει μια καθυστέρηση στην ορθή οδό

(Α) φαίνεται να είναι ένας θόρυβος διαμόρφωση συνάρτηση

Ευχαριστώ, safwatonline! ποια είναι η διαφορά ότι μια καθυστέρηση στην πορεία προς τα εμπρός; εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε

μόνο δευτερόλεπτα κάποιος έχει μια καθυστέρηση σε σχέση με πρώτο

Και οι δύο είναι ολοκληρωτές, δηλαδή και οι δύο θα σας δώσει την απαιτούμενη NTF (1-z ^ -1). Η μόνη διαφορά είναι ότι η STF του πρώτου = 1, ενώ για το δεύτερο είναι z ^ -1 που είναι απλά καθυστερούν (π.χ. η έξοδος είναι ίδια ως είσοδο, αλλά με καθυστέρηση). Μερικές φορές, όταν εφαρμόζει μια ψηφιακή SDM (όπως σε PLLs DACs ir), θα πρέπει μητρώα πρέπει να τοποθετείται στο εμπρός διαδρομή δεν την ανατροφοδότηση κάποιον να μειώσει κρίσιμη διαδρομή σας και enalle υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού (ίδια ιδέα με pipelining). Επίσης, για την υψηλή παραγγείλετε μόνο βρόχους, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα (αλλά δεν είμαι σίγουρος γι 'αυτό).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back