ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ LOCKED ΔΙΑΤΡΙΒΗ LOOP

B

blowfish

Guest
Όπως κάνω ένα έργο στο DIGITAL DELAY LOCKED LOOP, Θέλω να σπουδάσω ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ LOCKED δομή βρόχου, τύποι και διάφορα METHODLOGIES χρησιμοποιηθεί για τον σχεδιασμό ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μου στείλετε κάποια έγγραφα ή διπλωματική εργασία, γεγονός που εξηγεί την DLL από το Ξυστό να ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ jitter και την ελαχιστοποίηση ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σας, Θα μπορούσε κάποια από μου πει πού μπορώ να πάρω θέση ή με κάποια από ψηφιακό κλειδωμένο καθυστέρηση διατριβή βρόχο ή dissertion. Θα ήθελα επίσης να έχουν μια discusson σε ψηφιακή καθυστέρηση κλειδωμένη βρόχο το σχεδιασμό και την προσομοίωση. Όποιος έχει κάνει ένα έργο ή εργάστηκαν για αυτό, παρακαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιες βασικές έννοιες και ιδέες που εμπλέκονται σε αυτό.

θα βρείτε πολλά ΕΡΓΑΣΙΑ ..... Υλικού ........ διδάκτωρ εργάζεται για DLL ...... το EDA Ebook, αιτήσεις Προδιαγραφές υπο-φόρουμ ...... Έχω δει πολλά σε αυτό το φόρουμ καλή τύχη

Κάνω μια καθυστέρηση κλειδωμένη βρόχο αυτή τη στιγμή. Είμαι χρησιμοποιώντας αυτό το χαρτί "Καθυστέρηση Locked Loop με Γραμμική στοιχεία καθυστέρησης". Έχω αποκτήσει ήδη ένα κλειδωμένο, αλλά τα αποτελέσματα jitter δεν είναι τόσο καλή όσο και το χρόνο ασφάλισης. Ίσως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ.

Γεια σου, εκεί δεν υπάρχει κανένα σχέδιο σχηματικές αναπαραστάσεις για την αντλία κυκλώματος προκατάληψη χρέωση; Σας ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back