ΣΜΕ φορητό προγραμματιστή

A

annna

Guest
μπορεί κανείς να με βοηθήσει .. Θέλω να κάνω έναν προγραμματιστή ΣΜΕ οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε φορητό υπολογιστή. Έχω μια σειριακή θύρα στο laptop μου. Έτσι, μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο είδος σχηματικά ή κάτι ...... Θα είμαι πραγματικά ευγνώμων

Γεια σου, η εμπειρία μου με το laptop σειριακές θύρες λέει ότι οι εν λόγω συσκευές προγραμματισμού που γίνεται για χρήση με σειριακές θύρες προορίζονται κυρίως για επιτραπέζιο υπολογιστή και μόνο που είναι πιο πιθανό να μην λειτουργήσει με το laptop σειριακή θύρα. Ο λόγος είναι η διαφορά στο επίπεδο τάσης των σειριακές θύρες σε φορητούς υπολογιστές και desktop PC. Έκανα ένα διάσημο προγραμματιστή pic πολυ για σειριακή θύρα και λειτούργησε και εξακολουθεί να εργάζεται με τον επιτραπέζιο σειριακή θύρα, αλλά ποτέ δεν δούλεψε με ένα laptop.Laptops ιδιαίτερα σύγχρονες δεν έχουν σειριακή θύρα, και λίγο παλαιότερα μοντέλα έχουν αυτά τα λιμάνια, αλλά όσους δεν είναι σε θέση να παράγουν 13 βολτ που απαιτούνται για τον προγραμματισμό pic. Μια καλή επιλογή για το φορητό με βάση pic προγραμματιστής USB είναι βασισμένη προγραμματιστές. Και PICkit2 Pickit3 είναι διαθέσιμα από μικροτσίπ και εργάζονται για το laptop USB χωρίς αμφιβολία. Περαιτέρω, εάν θέλετε να κάνετε ένα μόνοι σας δοκιμάστε το Google και υπάρχουν τόνοι PICkit2 available.But κλώνους για να κάνει μια PICkit2 κλώνος θα χρειαστείτε μια βασική σειριακή ή παράλληλη θύρα του προγραμματιστή να φορτώσει το βασικό firmware στο τσιπ πλοίαρχος του clone.That του σε-τουλάχιστον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν επιτραπέζιο ή μία φορά μπορεί να είναι κάποιος φίλος σας έχει μια σειριακή προγραμματιστής για να σας βοηθήσει.

εδώ είναι η βάση USB pic προγραμματιστής [url = http://www.mcuhobby.com/articles.php?article_id=7] MCU Χόμπι - Άρθρα: Οικοδόμηση μιας PICkit2 κλώνος [/url]

[Quote = annna? 889938] μπορεί κανείς να με βοηθήσει .. Θέλω να κάνω έναν προγραμματιστή ΣΜΕ οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε φορητό υπολογιστή. Έχω μια σειριακή θύρα στο laptop μου. Έτσι, μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο είδος σχηματικά ή κάτι ...... Θα είμαι πραγματικά ευγνώμων [/ quote Αγαπητέ φίλε Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές της σειράς έξοδος λιμάνι 12v παρακάτω γι 'αυτό τον λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αυτή τη λύση .... παρέχει εξωτερική τροφοδοσία 12v χρήση εξωτερικής ΚΔ να σας προγραμματιστή

Αν το laptop σας έχει μια θύρα USB, πηγαίνετε για ένα PICKIT 2 κλώνος να χτίσει (αλλά θα ήθελα να αγοράσω ένα πρωτότυπο), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτόνομο λογισμικό προγραμματιστή, αυτό θα ήταν μια καλή επένδυση για χρήση με deskptop επίσης.

ευχαριστίες για όλες αυτές τις συμβουλές

δοκιμάστε αυτό PICkit2 κλώνος λειτουργεί σαν γοητεία [url = http://cristpalma.blogspot.com/2009/05/pickit-2-clone.html] :: :: PALMA:.. PICKIT 2 Κλώνος Zocalo ZIF [/url]

Σας ευχαριστώ για τις sanjubluerock3 link.looks καλό και εύκολο στη χρήση για ZIF programing. Μπορεί αυτό να γίνει προγραμματιστής με 18f4550, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μένα και κατά το ήμισυ σε σύγκριση με τιμές 18f2550 που δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Και η MCU λέγεται ότι είναι το ίδιο μέσα. θα είναι ΟΚ για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες καρφίτσα και όχι οι αριθμοί PIN.

[Quote = LiteOn? 890437] Σας ευχαριστώ για τις sanjubluerock3 link.looks καλό και εύκολο στη χρήση για ZIF programing. Μπορεί αυτό να γίνει προγραμματιστής με 18f4550, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μένα και κατά το ήμισυ σε σύγκριση με τιμές 18f2550 που δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Και η MCU λέγεται ότι είναι το ίδιο μέσα. θα είναι ΟΚ για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες καρφίτσα και όχι οι αριθμοί PIN. [/quote] Ναι, θα λειτουργήσει το πρόστιμο

Ναι, μπορείτε .... και γιατί μου αρέσει αυτό PICkit2 είναι δεν χρειάζεται επιπλέον καλώδια και breadboard στο pics πρόγραμμα όπως και οι άλλοι κλώνοι ... χάρη στην Πάλμα για το σχεδιασμό ..

Γεια σας, είμαι PALMA, αν οι ανάγκες κάποιος να βοηθήσει με το σχεδιασμό, μπορώ να βοηθήσω Φιλικά

[Quote = PALMARETRO? 890954] Γεια σας, είμαι PALMA, αν οι ανάγκες κάποιος να βοηθήσει με το σχεδιασμό, μπορώ να βοηθήσω Φιλικά [/quote] .. Καλώς ήρθατε στην Πάλμα ΕΟΑ συμβούλιο. Τι περισσότερο μπορούμε να περιμένουμε όταν έχουμε τον συντάκτη του αρχείου εδώ. Τα αρχεία σας είναι επιπλέον καλή όσο μπορώ να δω για την υποστήριξη σειράς 30F και EEPROMs.Είναι πάρα πολύ. Εντάξει .. θα ήθελα να διευκρινίσω ένα μικρό πράγμα από εσάς. Όταν 9, 10, 11 είναι ανοικτή και 12 είναι λόγος, είναι 29 και 30 προεμφυτευτική γενετική διάγνωση είναι η ΔΕΠΑ είναι Gnd 31 και 32 είναι +5 V, τα οποία χρησιμοποιούνται για 24xx-EEPROM. Αλλά όταν χρησιμοποίησα τον προγραμματιστή και PICkit2 λογισμικό προγραμματισμού, οι-EEPROM εμφανίζονται ως διαγράφονται, αλλά πώς να το ελέγξει; Η μέση ως 24xx έχει επιλεγεί στη λίστα συσκευών, και το λογισμικό που δείχνει μάρκες earsed ακόμη και όταν η εντολή δόθηκε χωρίς την EEPROM στην ZIF. Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάποιες άλλες ρυθμίσεις που εκκρεμούν; Εβίβα

Έχετε ένα φτηνό προγραμματιστή pic από softwareshouse.com να προγραμματίσετε τη χρήση labtop
​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστίθεται στο 22:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 22:07 ---------- [/SIZE] [/color] πάρετε ένα φτηνό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΜΕ ΑΠΟ softwareshouse.com

Τι "ωραία" site που έχετε, ευτυχώς, το λογισμικό ασφαλείας κάνει τη δουλειά :) αυτό είναι

@ Sifiar: Δεν απευθυνόταν σε εσάς, απλά παρατήρησα ότι η θέση που έχω σχολιάσει πήγε στη λήθη :) (υποθέτω ότι η αφίσα πήγε εκεί)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back