A
ananth
Guest
Γεια σε όλους, προσπαθώ να στήσετε μια κεραία σειρά στο HFSS χρησιμοποιώντας το "Array Antenna Setup" χαρακτηριστικό γνώρισμα στο λογισμικό και είχε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την ίδια. Αυτές οι ερωτήσεις είναι σχετικά με το ορθογώνιο εγκατάσταση συστοιχίας. 1. Θέση του κυττάρου μονάδας: Το λογισμικό που ζητά για ένα συντονισμό για τον καθορισμό των κυττάρων μονάδα. Αν έχω μια κεραία patch, έχω μια περιοχή που θέλω να ορίσει ένα κελί μονάδα, όχι ένα συγκεκριμένο συντονισμό. Μπορεί κάποιος να ρίξει λίγο φως σε αυτό; 2. Στο τέλος της εγκατάστασης, υπάρχει μια επιλογή για σάρωση στις κατευθύνσεις U & V. Τι σημαίνει αυτό; Νομίζω ότι u μπορεί να επιλέξει είτε την επιλογή αυτή ή να επιλέξετε διαφορετικές φάσεις για τα στοιχεία πίνακα. Κατανοώ τις διαφορετικές φάσεις, αλλά το μέρος τομογραφία είναι μια μικρή σύγχυση. Μπορεί κάποιος διαφωτίσει; Αν κάποιος πήρε ένα παράδειγμα όπου τη δημιουργία ενός πίνακα από ένα μόνο στοιχείο εξηγείται, τίποτα σαν αυτό! Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται .. Ananth.