Ρωτήστε τον προγραμματιστή για DS87C550

B

binhqt

Guest
Έχω πάρει μόλις DS87C550 και DS87C530 (δείγματα από dallas). Αλλά δεν ξέρω πώς να φορτώσει το πρόγραμμα για αυτό. Έχετε κάποια από τα σχηματικά να προγραμματιστή για αυτό (φορτίο το hex αρχείο σε αυτά). Και έχω μια άλλη ερώτηση. Έχω ένα DS80C320. Είναι μια romless, και ξέρω ότι αν θέλω ot το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική μνήμη. Αλλά δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Έχετε μία να έχει εμπειρία στον τομέα αυτό να με βοηθήσει; Σχηματική και την πηγή του δείγματος κώδικα. Χάρη.

Πηγαίνετε σε αυτό το site: http://bit.kuas.edu.tw/ ~ 8051 / Εκεί θα βρείτε AT89C52 προγραμματιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρόγραμμα προγραμματιστή να DS87C550 ή οποιαδήποτε άλλη 8051-core μικροελεγκτή με την EPROM. Στην περίπτωσή σας θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια ZIF προσαρμογέα 40-pin 8051-to-87C550. Συνδέστε μόνο αυτές τις καρφίτσες που χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό. Αν έχετε προβλήματα - να επιστρέψετε και να θέσει ερωτήσεις. Υπάρχουν πολλά από τα μέλη έτοιμο να σας βοηθήσει .. Σύνδεση εξωτερικών EPROM / ROM, RAM, I / O και RS-232: http://www.pjrc.com/tech/8051/dev-board-desc.html Να θυμίσουμε ότι ο κώδικας για εξωτερικές EPROM είναι ταυτόσημη με κωδικό για εσωτερική EPROM και μόνο τη σωστή σύνδεση του υλικού είναι απαραίτητη. Regards, IanP

Πώς να οικοδομήσουμε μια ZIF αντάπτορα 40-pin 8051-to-87C550. Έχετε κάθε έναν που έχει κάνει ακόμη και αυτό, παρακαλώ να μου δώσει μια σχηματική.

Ποιο από τα δύο έχετε: 80-PIN QUAD FLAT PACK (14,0 mm x 20,0 mm) ή 68-PIN παράθυρα CLCC υποδοχές δοκιμή ZIF είναι αρκετά expencive .. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να χρειαστείτε PLCC68-DIP-40 μετασχηματιστή, παρόμοια με εκείνη στην από το συνημμένο αρχείο pdf. Όπως είπα, σε αυτό το μίνι-PCB θα πρέπει να συνδεθεί μόνο αυτές οι γραμμές που απαιτούνται για τον προγραμματισμό 40-pin 8051 versionP1.0-P1.7 ως Α0-Α7, P2.0-P2.7 ως Α8-Α15, P0.0-P0.7 ως D0-D7, XTAL1, ... Δείτε στην παραπομπή από το προηγούμενο post .. Regards, IanP

Ο σύνδεσμος πρέπει να είναι εντάξει, όπως όταν κάνετε κλικ πάνω του ανοίγει αυτό το site .. Εν πάση περιπτώσει, επισυνάπτεται είναι μια σχηματική από αυτό .. Regards, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back