Ρυθμιστικό Μετά από παράλληλη θύρα

C

Compy

Guest
Γιατί χρησιμοποιούμε Buffer Μετά την παράλληλη θύρα και πριν κύκλωμα μας .. και θα πάω να διεπαφή όλες μου 8 bits παράλληλα .. η οποία buffer Ic θα είναι καλύτερο .. ευχαριστίες

Το πιο πιθανό είναι να σας ξεχωριστό κύκλωμα από τις γραμμές data port, αλλά δεν βλέπω πολλά πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ένα buffer IC (όπως 74HC/LS245, αυτό απαντά 2-ND ερώτησή σας, είναι 8-bit μη αναστρέφουσα πομποδέκτης λεωφορείο) δεν θα προστατεύσει PPort εκτός και αν χρησιμοποιείτε παροδική καταπιεστής τάση σε κάθε γραμμή των δεδομένων ή τη χρήση οπτικών απομόνωση ..

Εντάξει, μ χρησιμοποιώντας 8 bit για τη μεταφορά δεδομένων τι θέλω να πω είναι, 7 bits δεδομένων και 1 παλμό ρολογιού για 8-bit στροφή μου μητρώο παράλληλα παράλληλα έξω ... αλλά μ., ενώ το πρόβλημα που ταιριάζουν όλες τις 8 σήματα .. ο παλμός ρολογιού doesn't ταιριάζει με άλλο σήμα και περίεργα δεδομένα αποθηκεύονται στις 8 βάρδια μου λίγο μητρώο .. thats γιατί κάποιος μου είπε να χρησιμοποιήσει buffer, ώστε όλα τα 8 bit μου που βγαίνει από τον υπολογιστή θα πρέπει να ταιριάζει και η ίδια με παλμό ρολογιού, γι 'αυτό θα μπορούσε να σώσει ορθά δεδομένα σε βάρδια μου μητρώο. (Θυμηθείτε m χρησιμοποιώντας 7 bits δεδομένων 1 bit είναι πάντα έδαφος τόσο εντός όσο και εκτός των 8 bit στροφή μητρώο)

δύναμη το αυτοκίνητο μπορεί να είναι ένας λόγος

Έτσι, αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα buffer αλλά ένα πρόβλημα συγχρονισμού. Αν κατάλαβα τη θέση σας θα χρησιμοποιήσετε 7 bits για τα δεδομένα transmissiona και τον 8ο λίγο ως ρολόι. Μια επιλογή θα είναι να χρησιμοποιήσει το σήμα STROBE (PIN1 της παράλληλης θύρας) για να εγγράψει δεδομένα στο μετατόπιση μητρώο, αγνοώντας το κομμάτι ρολόι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σήμα STROBE; Αν όχι, μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μικρής παλμό monostabile με καθυστέρηση trigged από το ρολόι-bit. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα κομμάτια των δεδομένων μεταφέρει το έγκυρο επίπεδα κατά τη διάρκεια της μετάβασης στο κομμάτι κλικ.

χιλιοστό .... ok τότε .. κύκλωμα το οποίο θα είναι πρόστιμο 555 χρονόμετρο ή 74HC123 ...

η ανάγκη της απομόνωσης είναι κυρίως τρέχουσα ενίσχυση. Χρησιμοποίησα 74LS244. Ο κύριος PBM που αντιμετώπισα όταν γίνεται διασύνδεση με βύθιση ρεύμα από το λιμάνι. Δεύτερη είναι η θύρα ελέγχου είναι ανοικτή-συλλέκτη Για περισσότερες είχα γράψει σε e-book u μου μπορεί να το πάρει από την www.bibinjohn.tk

Υποθέτω 123 θα είναι αυτός που θα πρέπει να έχετε πρώτα μια πολύ σύντομη dalay (1 / 2 123) και στη συνέχεια τον παλμό γράφουν (2 / 2 123) ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back