Ραδιοσυχνοτήτων και τη συχνότητα της CPU

M

myem

Guest
Είμαι πάντα συγχέεται με συχνότητα 2.4GHz Ράδιο και CPU 2.4GHz. Τι είναι διαφορετικά; Ραδιοσυχνοτήτων είναι αναλογικό σήμα, το CPU είναι ψηφιακό αναλογικό σήμα Είναι σωστό;

"Συχνότητα" εφαρμόζεται σε κάθε επαναληπτική φαινόμενο. Το σήμα RF έχει 2,4 δισεκατομμύρια ημιτονοειδής κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Το ρολόι διαθέτει επεξεργαστή 2,4 δισεκατομμύρια παλμούς ανά δευτερόλεπτο. Κάθε πραγματικό κόσμο ψηφιακού σήματος είναι επίσης ένα αναλογικό σήμα. Έχει μετρήσιμη τάση, ρεύμα, αύξηση χρόνου, πτώση χρόνου, κλήσης, θόρυβος, κλπ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Έχω άλλη μια ερώτηση, είναι ίση κύκλωμα RF στην ψηφιακή υψηλής ταχύτητας κύκλωμα; ευχαριστίες

Γεια σας: σήμα RF είναι normall στενό εύρος ζώνης. Για ένα RF singnal των 2,4 GHz, η εξουσία είναι συγκεντρωμένη γύρω από 2,4 GHz. Είναι κοντά στην ημιτονοειδή. CPU ρολόι σήμα είναι ψηφιακό σήμα. Βασική συχνότητα του είναι 2,4 GHz. Ωστόσο, το φάσμα του θα καλύψει από DC σε κάποιο πολύ υψηλής συχνότητας. Αρμονικές του μπορεί να φτάσει έως τα 10 GHz. Regards.

Μάλλον όχι, σήμα υψηλής ταχύτητας και υψηλής συχνότητας σήματα δεν είναι ίδιο πράγμα

ραδιοφωνικών συχνοτήτων και τη συχνότητα της CPU
Νομίζω ότι η ταχύτητα του επεξεργαστή πρέπει να είναι η σωστή λέξη αντί του frequncy. Και είναι η ταχύτητα ρολογιού 2,4 GHz. Βασικές RF είναι μια ημιτονοειδής πάντα ... -Sidd

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back