Πώς χρησιμοποιούμε τη χωρητικότητα MOS ως varactor;

Y

yellff

Guest
Όταν σχεδιάζουμε VCO, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την χωρητικότητα MOS ως varactor; μπορεί κανείς να μου δώσει κάποιες συμβουλές.

Γεια σας Για μια VCO LC Tank, μπορείτε να αντικαταστήσετε το χωρητικότητες με δύο απλά MOS? Πηγή Στραγγίστε και Μαζική είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους ως λιμάνι ένα και η πύλη είναι μια άλλη θύρα. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για την κατεύθυνση αυτού του στοιχείου, και έχω δει τις δύο κατευθύνσεις στο LC VCOs δεξαμενή.

Γεια σας μπορείτε να ανατρέξετε σε έργα Tsividis, όπως είναι: "Λειτουργία και Μοντελοποίηση του τρανζίστορ MOS," Γιάννης Tsividis καθώς και για την καλύτερη εργασία με τίτλο: "0.5-V Τεχνικές Circuit Αναλογικά και η εφαρμογή τους σε ΟΤΑ και Filter Design," από Chatterjee, Tsividis και Kinget να μάθετε κάνοντας varactors στο πιο διάσημο configs. και στη συνέχεια VCO, αλλά από το χαρτί. Best Regards, σάζι

Απλά μικρή διαρροή και σύντομες, χρησιμοποιούν ως πύλη ελέγχου, θα συμπεριφέρεται ως πυκνωτής.

Μερικές εξαρτήσεις σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα varactor συσσώρευση, τη λειτουργία, αντί να θέσουμε το ν + περιοχές στο εσωτερικό του p-καλά, δεν το έθεσε σε μια nwell, έτσι ώστε η charaterisitics της χωρητικότητας MOS συμπεριφέρεται με μονοτονικό τρόπο

[Quote = nassim_el85] Hi Για μια LC Tank VCO, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις χωρητικότητες με δύο απλά MOS? Πηγή Στραγγίστε και Μαζική είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους ως λιμάνι ένα και η πύλη είναι μια άλλη θύρα. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για την κατεύθυνση αυτού του στοιχείου, και έχω δει τις δύο κατευθύνσεις στο LC δεξαμενή VCOs. [/Quote] "Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για την κατεύθυνση αυτού του στοιχείου," Είμαι σύγχυση σχετικά με την κατεύθυνση πάρα πολύ, μπορεί κάποιος να δώσει τις λεπτομέρειες γι 'αυτό;

I διάταξης μιας p-varactor και μια n-varactor, πόσο διαφορετικό είναι ότι στην τιμή αλλαγή χωρητικότητα με την τάση της πύλης;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back