Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπλοκ ιεραρχία και καρφίτσα στο Orcad Capture;

M

m_kavith

Guest
i κάνει απλές σχηματικές αναπαραστάσεις σε σύλληψη. Τώρα πρόκειται να αρχίσει πολύπλοκη. αμφιβολία μου είναι πώς να χρησιμοποιούν μπλοκ ιεραρχία & pin. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το pin ιεραρχία χωρίς μπλοκ; για τη σύνδεση των 10 σελίδων Μπορώ να χρησιμοποιήσω το pin ιεραρχία και καθαρό ψευδώνυμο αντί του offpage σύνδεσης;. plz να εξηγήσει τη διαφορά b / w καθαρό, καρφίτσα ιεραρχία και συνδέσμους off. plz να εξηγήσει τα βασικά απλά.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το OrCAD καρφίτσα hiearchy περιμένει από εσάς να κάνετε μια hiearchial σχεδιασμού (δηλαδή διάγραμμα). Εάν δεν θέλετε να κάνετε μια hiearchial σχεδιασμό (OrCAD τι αποκαλεί "επίπεδο σχέδιο") απλά χρησιμοποιήστε το off-σελίδα συνδέσεις αντ 'αυτού.

όταν οι συνάδελφοί μου με ρωτούν αυτό το ερώτημα (που πραγματικά δεν μου αρέσει που εργάζονται με ιεραρχία ...) Τους λέω για να διαβάσετε το Orcad αρχείο βοήθειας. Είναι καλά εξήγησε ... Ψάξτε για το "Ιεραρχική Design" φροντιστήριο ροής. Θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια πλήρη αθροιστή από δύο προσθήκες είναι, κατά μισή με ιεραρχική σχεδίαση .... Εβίβα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back