Πώς να χρησιμοποιήσετε το κύμα των λιμένων εντός της μοντέλο σε HFSS;

J

jiaping

Guest
Γειά,

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

κύμα των λιμένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν έχετε δύο διαφορετικές μεσοπρόθεσμα σε κάθε πλευρά του λιμένα, όταν χρειάζεται εσωτερική θύρα στο εσωτερικό υπόδειγμα χρησιμοποιείται κατ 'αποκοπή λιμένα,
οι οποίες ζητούν ίδια μεσαίες και στις δύο πλευρές του λιμένα.

Όταν πρέπει να τοποθετήσετε ένα κύμα λιμάνι μέσα σε ένα μοντέλο να τοποθετήσω ένα λεπτό μπλοκ PEC άμεσα πίσω από το λιμάνι μέχρι την διέγερση από το κύμα λιμάνι κατευθύνεται την επιθυμητή κατεύθυνση.

Ναι, αλλά ο λόγος PEC μπλοκ θα αλλάξει η δομή για τη δική σας απάντηση, διότι θα ηλικίας για πράγματα εκτός από αυτό.Εσείς δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο για τους λιμένες εντός μιας δομής που είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, όπως και με πολλαπλές SMD τακάκια για ένα κύκλωμα του σκάφους.Αυτό θα ήταν καταστροφή.

Η απάντησή μου ήταν σε μια γενική ερώτηση για το πώς να χρησιμοποιούν ένα κύμα λιμάνι μέσα σε ένα μοντέλο.Δεν θα περιμένουμε για να είναι χρήσιμες σε όλες τις καταστάσεις και ένα έχει επισημανθεί όπου μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Προχωρώντας παρακάτω, οι επιπτώσεις της ΚΑΠ θα μπορούσε να αλλάξει με την εφαρμογή διαφορετικές οριακές συνθήκες.

Χρησιμοποιώ κύμα λιμάνια όταν είμαι modeling ζωοτροφών δομές που μοιάζουν καταφέρνω, διάφορα γυμνού και microstrip κατασκευάζει ή κυματοδηγούς.Ι συχνά λιμένες εντός χώρα ένα μοντέλο, κυρίως όταν θέλω να ελαφρύνει το φορτίο και υπολογιστική δεν είμαι ιδιαίτερα την ανησυχία του για την εξάπλωση στο εσωτερικό της γραμμής μεταφοράς.Η καλύτερη επιλογή για σύρματα ομολόγων και τακάκια για ΘΣ
του είναι λιγότερο σαφές, τουλάχιστον για μένα.

Azulykit:
Ναι, πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να λειτουργεί καλά για όσο διάστημα υπάρχει μόνο ένας τρόπος πολλαπλασιασμού, evenescent τρόπους πεθαίνουν αρκετά γρήγορα, και τη χρήση μιας
π.Χ. που ταιριάζει με το είδος του πολλαπλασιασμού στη συχνότητα των τόκων.A TEM mode θα πρέπει να λειτουργούν καλά, αλλά TE ή άλλους τρόπους διασποράς θα λειτουργήσει μόνο σε μια αρκετά στενή λωρίδα (πόσο μεγάλη θα εξαρτηθεί από σφάλμα απαιτήσεις σας και τον βαθμό στον οποίο το ενδιαφέρον είναι κυματαγωγού της διασποράς).

Επίσης, νομίζω ότι θα πρέπει ακόμα να έχει το λιμάνι και μακριά από άλλα ηλεκτρικά δομών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ανάλυσης, ή ανεπιθύμητη ζεύξης από άλλες δομές μπορεί να προκύψει με την BC καθώς αυτό είναι μια μη-σωματική κατασκευή.

Νομίζω CST Microwave Studio σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κυματαγωγού εσωτερικές θύρες που περιλαμβάνουν αγώνα με πολλές φάσεις, όπως το επιθυμείτε.Έτσι θα λύσει εσωτερικά λιμάνια κυματαγωγού σωστά στο πλαίσιο της διάρθρωσης του λιμένα.Ωστόσο,
και πάλι, αν το λιμάνι είναι κοντά σε άλλα μέρη του κυκλώματος ή κοντά σε σημαντικές περιοχές του δυναμικού ή ηλεκτρικού ρεύματος, που θα μπορούσε να λιμένα ηλικίας,
που θα οδηγήσει και πάλι σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα μοντέλο για μια μη φυσική ρύθμιση.

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, το κύμα των λιμένων πρέπει να προσδιορίζονται με αντικείμενο το οποίο αντιμετωπίζει
εκτίθενται στο παρασκήνιο ή εξωτερικού.

Μάλλον πρέπει να χρησιμοποιήσετε lumped λιμάνια, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λιμένα εντός της 3D μοντέλο

Γεια jimguo,

Το εγχειρίδιο αναφέρει ότι το κύμα των λιμένων είναι συνήθως αποδίδεται στη διασύνδεσή του με το παραπάνω, ότι δεν πρέπει να ανατίθενται κατ 'αυτόν τον τρόπο.

Έχω συνημμένο ένα απλό μοντέλο ενός ανοικτού κυματαγωγού απεικονίζουν αυτήν την τεχνική.Μπορεί να θέλετε να επανεξετάσει αυτό το μοντέλο και μου νωρίτερα, όπως έχω δείξει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ανέφερα.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back