Πώς να φορτώσει Verilog και VHDL κώδικα σε Debussy?

J

jamesyang1209

Guest
Αγαπητέ Group, του έργου μου χρήση μικτών γλώσσα ModelSim. Τώρα μπορώ να χωματερή κυματομορφή για Debussy. Αλλά δεν ξέρω πώς να φορτώσει Verilog (*. v) και VHDL (*. VHD) αρχεία στο Debussy? Φαίνεται Debussy δέχονται μόνο μία γλώσσα σε μια στιγμή. Ευχαριστώ. James.

Γεια σου, Debussy δέχεται και τις δύο Verilog και VHDL. Θα ήθελα να ξέρω ποια έκδοση του Debussy u χρησιμοποιείτε; Μπορώ να βοηθήσω u λύσει το πρόβλημά σας. Regards, Ganesh

Εκδοχή μου είναι 5.0.v12 (Win95/NT). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. James.

Νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε εξαγωγή κυματομορφή σας σε "VCD" το αρχείο σε ModelSim. Και τότε την εισαγωγή αυτού του αρχείου σε Debussy, καθώς κάνουν το Simvision.

χρησιμοποιεί εργαλεία εντολή: vericom & vhdlcom, cpmille πηγαίο κώδικα σας στις βιβλιοθήκες, τότε τοποθετήστε τα σε βιβλιοθήκες Debussy

Γεια σου, δημιουργούμε ένα αρχείο όπου u όλοι u'r σχέδια Verilog. Στη συνέχεια, δημιουργούν ένα ακόμη αρχείο, όπου u όλοι u'r Σχέδια VHDL. verilog.f ---------- 1.v 2.v 3.v Vhdl.f ------- 1.vhd 2.vhd 3.vhd vericom-f verilog.f vhdlcom-f vhdl.f αν u dont δίνουν καμία wverything βιβλιοθήκες θα πρέπει να καταρτιστούν σε work.lib + + Στη συνέχεια, επικαλείται Debussy . από το αρχείο μενού σχεδιασμό εισαγωγής Επιλέξτε από τις βιβλιοθήκες επιλέξτε work.lib + + Τότε u μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, όπως το έργο u σε Verilog σχέδια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back