Πώς να υπολογίσει τις λωρίδες δύναμης σε συνάντηση 10 πόντους

M

mujju433

Guest
Θέλω τη σαφή explaination ποιος μπορεί να μου εξηγήσει;;
με μικρά παραδείγματα

Plz κάνω κάποια έρευνα και να εξηγήσει με
Bye φροντίσει

γεια mujju πώς ru?Ελπίζω u θα είναι ωραία;

κάνω u με θυμάσαι;iam deepa2, που εργάζονται σε Chennai, ελπίζω ότι το u με θυμάται;Unfortunatley id μου παλιά ήταν corrupted, γι 'αυτό έχασε id ur, throgh αυτό edaboard, βρήκα id ur, και το i u mailing τώρα, εγώ ελπίδα u θυμόμαστε και θα μου απαντήσει σύντομα .. στείλτε μου ur αστυνομική ταυτότητα ... και εγώ το συντομότερο δυνατόν να επικαλεστεί σύντομα ...

αντίο ...

ενημερώστε καθένας ξέρει.εάν το u θέλει να ξέρει η δεν του χρειάζονται ζεύγη ή το πλάτος των λωρίδων εξουσίας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν το u μπορεί να κάνει ανάλυση της ενέργειας με τη χρήση καταιγίδα τάσης με συνάντηση ή οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο πτώση IR εργαλείο ανάλυσης είστε σε θέση να υπολογίσει

Τραγουδώ

Γεια σου,
info.

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να πάρετε την πυκνότητα ρεύματος που επιτρέπεται από το λωρίδα στρώμα μετάλλων, δ
πληροφορίες.από την τεκμηρίωση των χυτηρίων (μονάδες Α / m), η τάση δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία σας (δηλαδή, εάν VDD VSS = 0 Volt) και η εκτίμηση της ισχύος που καταναλώνεται από το σχέδιό σας (νομίζω ότι τα εργαλεία που υπολογίζουν αυτό με βάση κύτταρα χρησιμοποιούνται οι) .
can be derived from the standard P = I * V formulae using the data above.

Περίπου, με το μέσο ρεύμα, Iave
μπορούν να αντληθούν από το πρότυπο P = I * τύπων V, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν.
Από αυτό, μπορούμε να πάρουμε το συνολικό πλάτος που απαιτούνται για τις ρίγες που χρησιμοποιούν:= Total width of stripes * d
.

Iave
= Συνολικό πλάτος των λωρίδων * d.Έτσι, εάν συνολικό πλάτος των λωρίδων που χρειάζεται είναι 100um και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λωρίδες πλάτους 10um, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται 10 λωρίδες.Ωστόσο, αν υπολογίσουμε λέγοντας θέλουμε να βάλουμε 8 λωρίδες μόνο, κάθε ταινία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 12.5um ευρύ.

Δεδομένου ότι ο υπολογισμός αυτός είναι μια πρόχειρη εκτίμηση, καλύτερα να προστεθεί ένα επιπλέον λωρίδα ή να διευρύνει το, ας πούμε 10%.
Μια ανάλυση IR κάτοψη θα επιβεβαιώσει εάν ρίγες σας είναι επαρκής.

Με τις καλύτερες ευχές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back