Πώς να υπολογίσει τη δύναμη των σημάτων υψηλής συχνότητας;

S

showtime

Guest
Πώς να υπολογίσει τη δύναμη της υψηλής συχνότητας σήματα που χρησιμοποιούν αναλογική ή ψηφιακή κυκλώματος;
Θέλω να υπολογίσει το υψιπερατό ισχύς σήματος εξόδου του φίλτρου, η ακρίβεια δεν χρειάζεται να είναι πολύ υψηλό, διότι θέλω απλώς να συγκρίνουμε ισχύ των σημάτων εξόδου ».Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για την εξουσία υπολογισμό της μεγάλης σήμα ή διακόπτη-καπάκι ή κυκλώματα μεγάλης συχνότητας που έχουμε για τον υπολογισμό:
p = (∫ i.vdd.dt) 1 / T

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο τερματικό για τη μέτρηση της τρέχουσας εισέλθει στην εν λόγω κατηγορία.Clip της κυματομορφής χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της «κλιπ» στη αριθμομηχανή για να καταργήσετε την εκκίνηση παροδικές επιπτώσεις.Πάρτε το μέσο όρο της κυματομορφής ρεύματος και στη συνέχεια πολλαπλασιάζεται από την τάση στο μπλοκ να πάρει την εξουσία.

Αν σήμαινε «εξουσία για να παραδοθεί το φορτίο», τότε μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με το τερματικό είναι το τερματικό φορτίο αντί του VDD του μπλοκ.

Η σωστή θέση πάνω ορυχείο σας δίνει τη φόρμουλα για αυτό.

Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας!
Αλλά η ερώτησή μου είναι πώς να μετρηθεί δύναμη εξουσίας μικρό μήνυμα, χρησιμοποιώντας on-chip αναλογική ή ψηφιακή κυκλώματος.Θα πρέπει να εφαρμοστεί από το υλικό:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back