Πώς να υπολογίσει την τρέχουσα κατά το πηνίο;

Z

ZengLei

Guest
fisrtly ο διακόπτης είναι μικρή, ξέρω ότι η τρέχουσα στην επαγωγείς είναι 5A

και στη συνέχεια ο διακόπτης είναι ανοιχτή, έτσι πήρα σύγχυση σχετικά με τον υπολογισμό της τρέχουσας στο κύκλωμα ~~~~~~, πώς να το υπολογίσει;;; οποιοδήποτε idears;;;
Thanks a lot ~!
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

κατάλογο των εξισώσεων όπως v = LDI / dt ...

εάν u έχω τη διακριτική κύκλωμα στη συνέχεια την τάση σε όλη την αντίσταση και u θα πάρει την τρέχουσα ή ακολουθούν τις εξισώσεις που έδωσε freetofree

τρέχουσα doesn't αλλαγή ακαριαία στο πηνίο, κοιτάξτε di / dt όρος

ZengLei,
Όταν ο διακόπτης ανοίγει, έχετε ένα κύκλωμα που αποτελείται από σειρά R = 1 1 = 2 Ω, L = 1 2 = 3H (Υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει αμοιβαία σύζευξη μεταξύ των επιμέρους επαγωγείς).Η σταθερά χρόνου (Ταού) του κυκλώματος είναι το L / R = 3 / 2 = 1,5.Η εξίσωση για το τρέχον είναι μια απλή εκθετική.i = 5e ^ (-t/Tau) = 5e ^ (-2t / 3).
Χαιρετισμοί,
Kral

EN ~ ~ ~ ~

Ναι, το ρεύμα στο πηνίο δεν θα αλλάξει αμέσως, όμως, δεν είναι πάντα σωστή, θα μπορούσαμε να δούμε στον τύπο:

v = LDI / dt
Έτσι, έχουμε: (1 / L) * ∫ UDT i (0) = i (t)

μπορούμε να γνωρίζουμε αν η u είναι μια παρόρμηση της τρέχουσας στο πηνίο θα αλλάξει στιγμιαία !!!!!

Τότε θα στραφώ στο curcuit ανωτέρω, Σε ότι conditon το σημερινό θα αλλάξει! (Το διάβασα στο βιβλίο μας, και μας διδάσκουν να μου πείτε ότι με τον όρο ότι η σημερινή θα αλλάξει !!!!)

θα πρέπει να υπολογιστεί ως εξής:

L1 * i1-L2 * I2 = (L1 L2) * i
έτσι έχουμε: i = (1 * 5-2 * 5) / (1 2) = 3 / 5 !!!!!!

Δεν ξέρω πώς αυτό προέρχεται από:
L1 * i1-L2 * I2 = (L1 L2) * i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back