Πώς να τροποποιήσετε ρυθμό divaLVS

F

flara

Guest
Χρησιμοποιώ TSMC 0,35 αρχείο τεχνολογία um για την προσομοίωση. Υπάρχει pnp BJT σύμβολο και τη διάταξη στη βιβλιοθήκη. Ωστόσο, στο αρχείο LVS (ή αρχείο απόσπασμα;) δεν μπορεί να πει υπάρχει BJT. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω LVS. Καθένας ξέρει πώς να λύσει αυτό το πρόβλημα; Thx

Τρανζίστορ μπορούν να συγκριθούν κατά πόσον υπάρχει ή όχι BJT-κανόνων στο κατάστρωμα κανόνα divaLVS. Αλλά η divaEXT.rul αρχείο πρέπει να είναι σε θέση να χειρίζονται διπολικής συσκευές. Μπορείτε να ελέγξετε τις δηλώσεις extractDevice στο divaEXT.rul αρχείο.

Έλεγξα το divaEXT.rul αρχείο. Έχετε δίκιο, δεν υπάρχει BJT εξόρυξης στο αρχείο. Καθένας ξέρει πώς μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ πολύ!

Νομίζω ότι μπορείτε να προσθέσετε κάποιο εξωτερικό στρώμα για την διπολική.

Μπορείτε να προσθέσετε τους κανόνες εξόρυξης διπολική στο κατάστρωμα κανόνα εξαγωγής. Μια μέθοδος είναι να προσθέσετε ένα στρώμα παραπληρωματικός, BJTID για παράδειγμα, για να δείξει ποιο τμήμα της διάταξης είναι για διπολικών τρανζίστορ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε εκπομπός όπως το στρώμα αναγνώριση και η χρήση δήλωση geomStamp για να ορίσετε το κόμβο πληροφόρησης για την περιοχή συλλογής. Εάν η διπολικών τρανζίστορ είναι ένα σύνολο καθορισμένων μεγεθών, μπορούν να αναγνωρίζονται, ακόμη και χωρίς καμία παραπληρωματικός στρώμα. Με τον τρόπο αυτό, έχω γράψει ορισμένους κανόνες ντίβα για παρασιτικές PNP τρανζίστορ σε τεχνολογία CMOS.

μ.. Θα μπορούσατε να μου δώσετε ντίβα αρχείο σας κανόνας; Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: ckkang@gmail.com thx

Γεια flara, να κάνω την έρευνά μου με σταθμό εργασίας UNIX και να εξερευνήσετε internet με το PC, οπότε λυπάμαι που δεν μπορώ να μεταφέρετε το αρχείο σας. Αλλά μπορώ να υστέρων ορισμένοι κωδικοί (εκείνων που σχετίζονται με διπολική εξόρυξη) εδώ αργότερα. Αν χρειάζεται, μπορείτε να μμ ντίβα αρχείο σας κανόνας για μένα. Θα προσθέσω τους κανόνες εξόρυξης διπολική για σας.

Το τμήμα εξόρυξης διπολική είναι σαν τους παρακάτω κωδικούς. Στο ακόλουθο τμήμα κώδικα, υπάρχει η παραδοχή ότι στρώματα ΒΔ, psub, ndiff, πολυ, και η αντίσταση είναι όλα τα παράγωγα - ΒΔ είναι nwell εκτός αντιστάσεων NW-? Ndiff είναι ν + διάχυση? Και αντίσταση είναι όλα στρώμα δείκτης αντίσταση συμπεριλαμβανομένων nwres και diffres. NW, psub, ndiff, θα πρέπει να έχουν κόμβο πληροφόρησης. P + διάχυση σε nwell το μέγεθος των 5x5 ή 10x10 αντιμετωπίζεται ως PNP τρανζίστορ? Αλλιώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως διόδους (δεν εμφανίζεται στον κώδικα).
Code:
 nw_bipolar = geomAvoiding (ΒΔ geomOr (πολυ αντίσταση)) pnpe = geomInside (pdiff nw_bipolar) tmp = geomGetRectangle (pnpe) pnp5 = Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (tmp 4.999

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back