Πώς να τρέξει προσομοίωση θερμοκρασίας Hspice;

K

kl7470905

Guest
[Font = Arial] Αντί να σαρώνουν τη θερμοκρασία, θέλω να αλλάξετε τη θερμοκρασία "με το χρόνο" κατά την εκτέλεση μιας transient ανάλυση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε Hspice; Για παράδειγμα, η θερμοκρασία. είναι 25 ℃ σε 0 και μας πηγαίνει σε 150 ℃ σε 100us κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης παροδική. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την ερώτησή μου. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. [/Font]

Δοκιμάστε (δεν ξέρω αν αυτό δουλεύει):.. TRAN 100N 100U TEMP = '25 + (150 - 25) * ΩΡΑ * 1e4 «Δεν TEMP δήλωση!

Δεν δουλεύει. Υπάρχει ένα λάθος σαν αυτό: ** λάθος ** Δεν υπάρχει ορισμός για 0: temp Οποιαδήποτε ιδέα; (Δοκίμασα και με / χωρίς. Δήλωση θερμοκρασίας. Ούτε μπορεί να λειτουργήσει.)

Ακόμα η ίδια: (** λάθος ** Δεν υπάρχει ορισμός για 0:. Θερμοκρασία Φαίνεται ότι η λέξη "temp" δεν μπορεί να αναγνωριστεί από Hspice αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά το "sweep", η οποία δεν είναι που θέλω [color = "Silver "] [size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 10:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 09:32 ---------- [/size] [/color] Με την ευκαιρία, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τον "χρόνο" και σε άλλες παραμέτρους, όπως param VDD = «χρόνος» Μία προειδοποίηση θα εμφανιστεί:.. ** ** προειδοποίηση παράμετρος VDD ορίζεται ως μια έκφραση που περιέχει σήματα εξόδου, η οποία μπορεί να προκαλέσει λανθασμένο αποτέλεσμα. Προτείνετε να χρησιμοποιήσετε οριστεί από το χρήστη λειτουργίες να αντικαταστήσουν. Και τότε VDD θα οριστεί στο 0, δεν αλλάζει με το χρόνο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back