Πώς να το κάνουμε πολλά πράγματα στο ΚΕΠ

M

manjil

Guest
Γεια σας Όλοι
Είμαι για τον προσδιορισμό της αντίστασης ενός microstrip παράλληλα σε groundplane.
και επίσης να δούμε τις επιπτώσεις της αλλαγής υλικό υπόστρωμα, το βάθος,
την απόσταση διαχωρισμού των δύο αυτών και ούτω καθεξής για τα χαρακτηριστικά αντίστασης.και επίσης για τον υπολογισμό της χωρητικότητας b / w microstrip και το σχέδιο, καθώς και microstrip και το κάτω μέρος του αγωγού microstrip (όπως ορίζεται στη δομή).μπορεί κανείς να με βοηθήσει πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
μπορώ να αλλάξω τον πυθμένα αγωγού που αναφέρονται παραπάνω;και είναι δυνατό και στις δύο διάρθρωση και σχηματικό;
ευχαριστώ για την υπομονή που κατέχουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.Είμαι σε αναμονή για τις απαντήσεις.
Αφορά: --
Manjil

Ίσως το "LineCalc" χρησιότητας θα βοηθήσει
http://www.valagiannopoulos.gr/Wavelab_Downloads/MicrostripLine.pdf

1 γραμμή για Calc

Ή μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο.
Επιλέξτε TLines-Microstrip
Επιλέξτε το MSUB για σας microstrip υπόστρωμα
- Καθορισμός όλων των παραμέτρων σας
Επιλέξτε το είδος της γραμμής διαμόρφωσης (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να MLIN)
- Καθορισμός παραμέτρων

Και την καλή σας.

Χάρη σε σας, τόσο για ur προτάσεις.
Έχω κάνει αυτά τα δύο πράγματα, αλλά δεν αρκεί.
Σύμφωνα Calc, μπορούμε να αλλάξουμε τις ιδιότητες των υλικών αλλά και τον τρόπο αλλαγής του αγωγού κάτω;και το Z (δεν) ορίζεται characterstic υπάρχει εγγενής εμπέδηση ή σύνθετη αντίσταση;άλλο πρόβλημα είναι πώς να καθορίσει χωρητικότητα b / w microstrip και το κάτω μέρος αγωγού;Στο ΚΕΠ, πώς μπορούμε να ελέγξουμε εισόδου, ενώ η τάση αυτή εφαρμόζεται για τις εισροές, διότι στην περίπτωση αυτή, όλα τα s-Param γίνει αλλαγή;παρακαλώ στείλτε μου κάτι περισσότερο σε αυτά τα probllems.και τον ευχαριστώ για την καλή μου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back