Πώς να σχεδιάσουν ένα Ένθετο Feed για microstrip κεραία;

S

si14

Guest
Αγαπητοί φίλοι, Λόγω κάποιες δυσκολίες, άλλαξα τη διαδικασία του σχεδιασμού μου να Ένθετο Feed. Είμαι σχεδιασμό ενεργή κεραία εργάζονται περίπου 2,5 έως 3,5 GHz. Για τη συχνότητα μου, την αξιολόγηση διαστάσεις μπάλωμα μου, αλλά όταν έβαλα την γραμμή τροφοδοσίας και συνδέστε το με το έμπλαστρο, fr αλλαγές! Αναρωτιόμουν αν είναι δυνατό για σας να εισαγάγει μια αναφορά σε μένα. Υπάρχει κάποια αναφορά στην οποία θα μπορούσα να πάρω κάποιες πληροφορίες για το σχεδιασμό αυτού του είδους των κεραιών εκεί; Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

ομοαξονικό ζωοτροφών είναι εύκολο σε σύγκριση με το Ένθετο των ζωοτροφών. Μπορείτε να ελέγξετε Bhatia βιβλίο για Microstrip κεραία που δημοσιεύθηκαν από Artech House.It είναι μια καλή αναφορά για microstrip σχεδιασμό των ζωοτροφών.

Αγαπητοί Atul, Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Όμως, λόγω προβλήματος κατασκευής, θα πρέπει να σχεδιάζουν Ένθετο αμοιβές. Ξέρετε καμία αναφορά στο θέμα αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ.

ανατρέξτε στο παρακάτω έγγραφο ithink θα βοηθήσει u

Είμαι σχεδιασμό το έμπλαστρο να λειτουργεί σε 10GHz με ένθετο μέθοδος τροφοδοσίας τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν αλλάζω το πλάτος Wf του insed ζωοτροφών η ηχηρή chages frequancy μπορεί κανείς να pleasee πει τι θα πρέπει να είναι η τιμή για Wf. η καλύτερη τιμή S11 είχα τη δυνατότητα να επιτύχουμε είναι-20dB i ανάγκη να βελτιωθεί περαιτέρω

Πώς να υπολογίσετε i αξία των Wf μπορεί κανείς να με βοηθήσει παρακαλώ [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά: [/color] [/size] Πώς μπορώ να υπολογίσει την αξία της L, W, Wf.can οποιαδήποτε βοήθεια μου, σας παρακαλώ. έχουμε καμία φόρμουλα

Γεια σας Για τον υπολογισμό της αξίας του WF, δηλαδή το πλάτος του microstrip γραμμή, μπορούμε να αναφερθούμε Antenna θεωρία, ανάλυση και σχεδιασμός από balanis, σελίδα αρ. 734, Αυτό το βιβλίο είναι καλό για αρχάριους. WF έχει σχέση με χαρακτηριστική σύνθετη αντίσταση microstrip ζωοτροφών γραμμής (κθ). Διαφορετικές microstrip πλάτος γραμμής εισάγει χωρητικότητα διασταύρωση η οποία είναι η αιτία για την παραλλαγή του συχνότητα συντονισμού. Regards Avinash

Ευχαριστώ Avinash [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 34 λεπτά: [/color] [/size] hey πήρα balanis βιβλίο από library.The βιβλίο που είναι WCH έκδοση [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] του WCH βιβλίο μιλάτε είναι WCH έκδοση (σελ. 734)

Γεια σας mounika αναφέρθηκα στη δεύτερη έκδοση. Regards Avinash

Αγαπητοί φίλοι, μπορεί να με βοηθήσει some1 πώς να σχεδιάσει τα μοντέλα δικτύου ένθετο τρέφονται microstrip κεραία .. Είμαι πολύ μπερδεύουν το πώς να δημιουργήσουν το πρότυπο όσον αφορά την επαγωγή και χωρητικότητα .. σχεδιασμός μου είναι σε συχνότητα 2,4 GHz ..

Γεια σου, μπορεί κανείς να μου πει πώς να σχεδιάσουν array χρησιμοποιώντας ένθετα των ζωοτροφών. αφορά

[Quote = mounika] Γεια σου, μπορεί κανείς να μου πει πώς να σχεδιάσουν array χρησιμοποιώντας ένθετα των ζωοτροφών. αφορά [/quote] Αγαπητοί mounika, u μπορεί να παραπέμψει balanis βιβλίο .. κεραία τρίτη θεωρία έκδοση σελίδα 866 .. αυτή τη σελίδα περιγράφουν με σαφήνεια τον τρόπο σχεδίασης πίνακα χρησιμοποιώντας είτε κωνικό γραμμή ή τρίμηνο μετασχηματιστής μήκος κύματος ..

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μισό το μήκος κύματος ως Μήκος (L) L = λ / 2 = c / (2 * Er * Fd) όπου c = ταχύτητα του φωτός. Er = διηλεκτρική σταθερά του υποστρώματος. Fd = σχεδιασμό συχνοτήτων. χρησιμοποιούν τη σχέση W * L = 1,25 για το πλάτος του Patch. Τώρα έρχεται στο ένθετο. Θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε τιμή που κυμαίνεται από Λ / 3 έως Λ / 2 για μια καλή approximateed απάντηση. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε εργαλείο βελτιστοποίησης, χρήση L / 3 και Λ / 2, όπως τα όρια. Αυτή η μέθοδος έχει δοκιμαστεί για συχνότητες γύρω από τη συχνότητα 2GHz. Έλεγχος για τις συχνότητες σας και επιτρέψτε μου να ξέρω αν δουλεύει. Χάρη Rakesh

Γεια rshirodk ... Χμμ .. συγχέεται με την παρακάτω εξίσωση για τον υπολογισμό του μεγέθους ένθετο ζωοτροφές μπάλωμα;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μισό το μήκος κύματος ως Μήκος (L) L = λ / 2 = c / (2 * Er * Fd) όπου c = ταχύτητα του φωτός. Er = διηλεκτρική σταθερά του υποστρώματος. Fd = σχεδιασμό συχνοτήτων. χρησιμοποιούν τη σχέση W * L = 1,25 για το πλάτος του Patch.
για την παραπάνω εξίσωση W * L = 1,25, W θα είναι>> L, δεν έχω δίκιο; Θέλω επίσης να ξέρουν πώς τον υπολογισμό των διαφορών (υποδοχή για ένθετο ζωοτροφές) μεταξύ των ζωοτροφών και patch TQVM: D

hai ........ u μπορεί να χρησιμοποιήσει lincalc είναι διαθέσιμη στο λογισμικό ADS αν u δώσει η συχνότητα θα δώσει u το πλάτος και το μήκος αυτόματα .....

κανένας από τους βοηθήσει να σχεδιάσουν ένα patch με Er = 2.33, h = 4,8 χιλιοστά, Fr = 2300MHz να abtain 200MHz εύρος ζώνης σε καλή VSWR plz να διευκρινιστεί η τεχνική

CST Βοήθεια (Πλατεία Antenna Loop) Η θύρα που χρησιμοποιώ έχει σύνθετη αντίσταση 150 ohm, και έχω τη συχνότητα συντονισμού σε 865.5Mhz. Αλλά αν μπορώ να αλλάξω το λιμάνι αξία σύνθετη αντίσταση, το χάσετε ηχηρή. Δεν μπορώ να αλλάξω αντίσταση λιμάνι σε σύνθετα αξίας 10-245j!. Το τσιπ RFID έχει αντίσταση 10-245j στη συχνότητα συντονισμού. Plz βοηθήσει να αγώνα μεταξύ της κεραίας και IC; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 52 λεπτά: [/color] [/size] HELP CST (πλατεία κεραία βρόχου) Η θύρα που χρησιμοποιώ έχει σύνθετη αντίσταση 150 ohm, και έχω τη συχνότητα συντονισμού σε 865.5Mhz. Αλλά αν μπορώ να αλλάξω το λιμάνι αξία σύνθετη αντίσταση, το χάσετε ηχηρή. Δεν μπορώ να αλλάξω αντίσταση λιμάνι σε σύνθετα αξίας 10-245j!. Το τσιπ RFID έχει αντίσταση 10-245j στη συχνότητα συντονισμού. Plz βοηθήσει να αγώνα μεταξύ της κεραίας και IC;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back