Πώς να σχεδιάσει ένα cicuit παλμογεννήτρια με χρόνο ανόδου ps

N

nutan

Guest
Γεια σου, πρέπει να σχεδιάσουμε ένα κύκλωμα παλμογεννήτρια με εύρος παλμού της τάξης των 100-500 picoseconds. Χρειάζομαι τάσης πλάτους 2-5V. Δεν είμαι ότι ανησυχούν για ρυθμό επανάληψης παλμών και είμαι εντάξει με συχνότητα kHz. Παρακαλώ βοηθήστε! Ευχαριστίες

Διόδους ανάκαμψη βήμα θα σας δώσει ό, τι χρειάζεστε. Διαβάστε HP / Agilent σημειώσεις, παλιά, αλλά εξακολουθεί να ισχύει.

Ελέγξτε IEEE χαρτιά. Έχω δει ορισμένα έγγραφα πριν από μερικά χρόνια σε παρόμοια θέματα.

[Quote = Abhishekabs] Check χαρτιά IEEE. Έχω δει ορισμένα έγγραφα πριν από μερικά χρόνια σε παρόμοια θέματα. [/Quote] Ευχαριστώ Abhishekabs. Έχω δει πολλά χαρτιά και πρόσφορης εξ αυτών περιλαμβάνει κυκλώματα με τις γραμμές μεταφοράς. Έψαχνα για κάτι που μπορώ ακριβώς να στηριχθεί σε ένα πλοίο ψωμί χρησιμοποιώντας συγκεντρωτικά στοιχεία. Απλά μια ματιά μέσα από Agilent σημειώνεται SRD και φαινόταν καλό. Θα πάω μέσα από αυτό καλά τώρα.

Γεια σας Nutan, είναι καλύτερο να πάει με SRD. Το ένα με breadboard ή συγκεντρωτικά στοιχεία θα είναι πολύ difficuilt για τον έλεγχο και ρύθμιση. Επίσης, κάνοντας το προϊόν έξω από αυτό θα είναι χρονοβόρα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back