Πώς να πρωτότυπο RF κυκλωμάτων;

M

Mr.Cool

Guest
Ξέρει κανείς πώς να δημιουργήσουν μια proboboard για την υψηλή transeivers ραδιοσυχνοτήτων; Ενδιαφέρομαι να κάνει DIY FM ασύρματο χειριστήριο, αλλά δεν ξέρω τι να χρησιμοποιήσει για να κάνει πειράματα με. breadboards δεν είναι καλή λόγω της capitance της για τα σχέδια του 1KHz ή και περισσότερο. Πάω να εργάζονται στην περιοχή των 70 -80 Mhz. οποιεσδήποτε προτάσεις; ***************************************** Παρακαλώ μην απαντήσετε αν δεν έχετε χρήσιμο πληροφορίες να προσθέσω σε αυτό post.Thanks Οποιαδήποτε άλλη απάντηση είναι πάντα ευπρόσδεκτα μέσω PM.

Είχα παρόμοια προβλήματα λίγα χρόνια πίσω. Νομίζω ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με καλές συνδέσεις του εδάφους και η σωστή αποσύνδεση των συνδέσεων ηλεκτρικής ενέργειας. Κατασκευάστηκε κύκλωμα σας υπεράνω του επιπέδου γείωσης, όπως Cu ή κα πλάκα. προσπαθούν να κρατήσουν όλες τις συνδέσεις του εδάφους όσο το δυνατόν συντομότερη και αποσύνδεση συνδέσεις ρεύματος πάντα με 1n και 100P συγκεντρωμένων καλύμματα και κάποιες UF για χαμηλές συχνότητες. ελπίδα αυτό βοηθά, rfmw

I agee με rfmw, είναι καλό να χρησιμοποιήσετε microstrip γραμμές για την καλή SVR πάρα πολύ. pool_77

Γεια Mr.Cool εδώ $ μου 1 αξίζει τον πληθωρισμό! Υπάρχει κύκλωμα του σκάφους και χαράξτε υλικά που συνήθως διαθέσιμα μόνο δημιουργήσει ένα είδος πλακέτα της διάταξης με prog αγαπημένων σας στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια, εκτυπώστε και etch, τότε έχετε τα ίχνη που είναι τα συστατικά που συνδέονται με. Να είστε προσεκτικοί με GND-I δημιουργούν συνήθως τα ίχνη στο πίσω μέρος του πίνακα (FR4) και να κρατήσει στην κορυφή Cu επιφάνεια στο GND. Ανοησίες

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείτε με τον όρο «χτίσει πάνω από το αεροπλάνο Cu GND"; Βρήκα κάπου μια ιστοσελίδα που περιγράφει μια τέτοια τεχνική. τι νομίζετε; http://www.al-williams.com/wd5gnr/foil.htm

Βρήκα κάπου μια ιστοσελίδα που περιγράφει μια τέτοια τεχνική. τι νομίζετε; http://www.al-williams.com/wd5gnr/foil.htm
Μου φαίνεται ως μια πολύ, πολύ ωραίο τρόπο για να γίνει UHF και SHF ενισχυτές! Είναι πολύ δύσκολο να έχουν μια καλύτερη επιπέδου γείωσης. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Alexg

Mr.Cool, συγκόλλησης όλες τις συνδέσεις του εδάφους για την πλάκα χαλκού GND και όλες τις άλλες συνδέσεις πάνω από το επίπεδο γείωσης στον αέρα (~ 5 χιλιοστά πάνω από το έδαφος). GND συνδέσεις πρέπει να είναι μικρότερη από ό, τι ~ 3mm (όσο το δυνατόν!). συγκόλλησης εξωτερικό αγωγό του ομοαξονικού καλωδίου απευθείας στο Cu πλάκα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονόπλευρη FR-4 PCB συμβούλιο για την πλάκα έδαφος με το Cu αεροπλάνο προς τα πάνω (όχι κάτω όπως χρησιμοποιείται συνήθως για μονόπλευρη απλά κυκλώματα πλακέτες PCB, όπου η συγκεντρωμένων συστατικά είναι στο πάνω μέρος). rfmw

έτσι ένα διπλό όψεως θα ήταν καλό. η κάτω πλευρά περιέχει μόνο του επιπέδου του εδάφους, ενώ η πάνω πλευρά έχει τα ίχνη και τα στοιχεία; Συγγνώμη, είμαι νέος: χαμόγελο:

[Το μήνυμα αυτό επεξεργασία από το χρήστη: Κρυπτογραφημένη στις 30/10/2001 1:49]

Συμφωνώ με Wacko2000. 70-80 MHz, που είναι DC. Τέλος πάντων, υπάρχει μια γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει πολύ χρήσιμα υλικά προτυποποίηση RF. Το όνομά του είναι Wainwright Μίνι Όρος GmbH, δεν έχει έναν ιστοχώρο. Η διεύθυνση είναι: WMM GmbH Hartstr. 28γ, D-82346 Andechs Γερμανία Τηλέφωνο: 0049-8152-3162 φαξ: 0049-8152-40525 Με το βλέμμα διαδίκτυο για

[Το μήνυμα αυτό επεξεργασία από το χρήστη: feedbackkiller στις 13/02/2002 11:51]

Σκατά. Το τελευταίο μέρος του μηνύματός μου ήταν αποκομμένη: Με το βλέμμα διαδίκτυο για "Mini-Όρος" ή "SOLDER-Όρος" (το εμπορικό σήμα για τις ΗΠΑ). Ίσως μπορείτε να βρείτε έναν διανομέα. (Ξέρω ότι υπάρχει ένας για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα). Τόσο πολύ.

Δεν είμαι ότι η εμπειρία στην RF προτυποποίηση, αλλά διάβασα κάπου ότι θέλετε να μείνετε μακριά από αιχμηρές γωνίες στα ίχνη σας στο Cu πίνακες.

Ναι, οξείες γωνίες θα δώσουν τις αντανακλάσεις που μειώνουν την ποιότητα του σήματος. Αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό για υψηλής ταχύτητας ψηφιακές, γιατί μπορεί να δημιουργήσει nonmonotonicities και ήχους.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι RF μηχανικός θέλουν να βάλουν κάποια γραμμή μεταφοράς, κατ 'ευθείαν το δυνατόν

On 06/02/2002 13:51, feedbackkiller έγραψε: Συμφωνώ με Wacko2000. 70-80 MHz, που είναι DC. Τέλος πάντων, υπάρχει μια γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει πολύ χρήσιμα υλικά προτυποποίηση RF. Το όνομά του είναι Wainwright Μίνι Όρος GmbH, δεν έχει έναν ιστοχώρο. Η διεύθυνση είναι: WMM GmbH Hartstr. 28γ, D-82346 Andechs Γερμανία Τηλέφωνο: 0049-8152-3162 φαξ: 0049-8152-40525 Με το βλέμμα διαδίκτυο για
Πρόσκληση της εταιρείας είναι αρκετά εφευρετική και συνεργασίας. Επίσης, αντί της χαρακτικής πίνακες μπορείτε να τα ίχνη μηχανή είναι πολύ γρήγορη και ακριβής, Filterman

On 06/02/2002 13:51, feedbackkiller έγραψε: Συμφωνώ με Wacko2000. 70-80 MHz, που είναι DC. Τέλος πάντων, υπάρχει μια γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει πολύ χρήσιμα υλικά προτυποποίηση RF. Το όνομά του είναι Wainwright Μίνι Όρος GmbH, δεν έχει έναν ιστοχώρο. Η διεύθυνση είναι: WMM GmbH Hartstr. 28γ, D-82346 Andechs Γερμανία Τηλέφωνο: 0049-8152-3162 φαξ: 0049-8152-40525 Με το βλέμμα διαδίκτυο για
Πρόσκληση της εταιρείας είναι αρκετά εφευρετική και συνεργασίας. Επίσης, αντί της χαρακτικής πίνακες μπορείτε να τα ίχνη μηχανή είναι πολύ γρήγορη και ακριβής, Filterman

οποιαδήποτε protyping κάνω, χρήση διπλής όψης φύλλο πλαστικού χαλκού του πλοίου protype, μετά τοποθετήστε συστατικά ανάποδα, και να συμμετέχετε με τις μικρές συνδέσεις προσθέσετε μια φιλελεύθερη επιλογή της αποσύνδεσης, και μπορείτε να πάρετε καλά αποτελέσματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back