Πώς να προστατεύσει το ADM485 τσιπ που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους;

L

Lak

Guest
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να προστατεύσει το ADM485 τσιπ, όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Τι πράγματα για να κρεμάσει επάνω στις γραμμές δεδομένων; Οποιαδήποτε πρακτική ΚΔ που έχετε χρησιμοποιήσει και αρκετά ισχυρή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους που μπορείτε να μοιραστείτε είναι ευπρόσδεκτη. Pls μετά ΚΔ αν είναι δυνατόν. ευχαριστίες. .. Lak

Γεια σου, Αυτό είναι που μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 485 apps μου. Μια απομονωμένη σύνδεση του RS485 OOPS, υποθέτω το bmp δεν έγινε ποτέ.

ελέγξτε αυτό: h ** p: / / chaokhun.kmitl.ac.th / ~ kswichit/PC485/PC_Rs485.html μπλε φίδι

κανονικά να σας προστατεύσει τα επίπεδα differentail στις δύο wries με μια αμφίδρομη surppressor να GND σε κάθε γραμμή. και μπορείτε να πάρετε ένα ρεύμα inductur kompensation.

Έχω χρησιμοποιήσει μια απομονωμένη σύνδεση DC-DC μετατροπέα για το +5 V. Έχω χρησιμοποιήσει επίσης οπτικο 6n137. προστασίας που χρησιμοποιούν P6KE6.8 διόδους TVS. Το ερώτημα λοιπόν είναι ... για αυτό το απομονωμένο σύνδεσμο, θα πρέπει να γη όλους τους τερματικούς σταθμούς με ένα 3ο σύρμα, ή γη με κάθε 100R αντίσταση με ένα κοινό τρίτο σύρμα ή θα πρέπει να ενταχθούν όλα τα τερματικά του εδάφους σε συνδυασμό με ένα 3ο σύρμα. (χωρίς γείωση); Μια μπουκιά του ... Το ξέρω. Χρησιμοποιώντας μόνο 2 καλώδια, 485 μου έχουν καταστραφεί αρκετά συχνά ESP. σε υπαίθριο χώρο, αν και δεν υπάρχει κανένα σημάδι βλάβης αστραπή ... σύστημα συνδεδεμένος ... υπέστη κακοποίηση των πελατών ... βοήθεια .. ευχαριστίες.

Νομίζω ότι χρησιμοποιείτε παραιτηθεί μετασχηματιστή + γραμμική ρυθμιστή για να πάρει τα 5 τάση τροφοδοσίας να κάνετε τα εξής 1 - χρήση διπολικής supressior μεταξύ των differintial Terminal 2 - χρήση τρίτη σύρμα (γη) και να συνδέσετε 2,2 nf/250 κατά ανάμεσα σε κάθε erminal του μετασχηματιστή δευτεροβάθμια και τη γη. 3 - σύνδεση 100 OHM μεταξύ εδάφους κύκλωμα σας και την 3η plz σύρμα e-mail μου αν δίνει καλά αποτελέσματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Φύλλο δεδομένων RS485 απομονωμένη μάρκες όπως ISO485 και να ελέγξει κυκλώματα προστασίας της, ISO485 είναι από BURRBROWN (στο τώρα TI), αλλά δεν χρησιμοποιούν ISO485 καθόλου γιατί έχει bug σε κατάσταση λήψης. Μπορείτε να ελέγξετε απομονωθεί μάρκες RS485 από ρητό και άλλοι.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back