S
sunjiao3
Guest
Γεια σου, τους φίλους. I encounted ένα πρόβλημα τώρα και στο εξής η προσομοίωση της αναντιστοιχίας. Είμαι προσομοίωση μιας σύγκρισης, και βρήκα την αναντιστοιχία του κύριου τρανζίστορ Παρίσι επηρεάζουν την απόδοση greately. Θέλω να προσομοιώνουν την πιθανή αναντιστοιχία σε πλήρη κλίμακα με αξιόπιστο αποτέλεσμα. Μήπως κάποιος από εσάς να μου δώσετε κάποια πρόταση; Λοιπόν, έχω ήρθε με αρκετές προσέγγιση. Πρώτον, σκέφτομαι συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων μοντέλο σε lib μου. Ωστόσο, τα οποία το ένα είναι αξιόπιστη. Διάβασα μερικά έγγραφα σχετικά με αυτό το θέμα, το καθένα με ένα «αξιόπιστο» μοντέλο. Ξέρω, το μοντέλο δεν μπορεί να διαχωριστεί από την technic. Έτσι, είναι μια γενική και "καθολική" ένα εκεί; Δεύτερον, μπορώ να αλλάξω λίγο το μέγεθος ενός από τα ζεύγη, όπως και το 5%, 10% ή έτσι. Ωστόσο, η αναντιστοιχία είναι τυχαία στην κατασκευή. Και τα γεωμετρικά αναντιστοιχία είναι μόνο ανάμεσα σε ένα από αυτά. Νομίζω ότι αυτή η μέθοδος είναι περιορισμένη. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. : D