Πώς να προσομοιώνουν μια αντίσταση στην Microstripes;

A

alard

Guest
Γεια σας, είμαι σχεδιασμό ενός διαχωριστή ισχύος Wilkinson αυτές τις μέρες. Θα πρέπει να το μιμηθεί στο Microstripes 7.5. Οποιοσδήποτε μπορεί να μου πει πώς να προσομοιώσουν τις αντιστάσεις; Έχω διαβάσει πολλές φορές για το «σύρμα και τα κυκλώματα», το κεφάλαιο στο εγχειρίδιο αναφοράς, αλλά ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν. Best Regards. kevin

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα όπως και εσείς. Μπορεί κανείς να μας βοηθήσει;

Ήθελα να δω ένα παράδειγμα της ενσωμάτωσης των συγκεντρωμένων στοιχείων πάρα πολύ. Το εγχειρίδιο είναι πραγματικά λείπει!

μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ορθογώνιο και να εκχωρήσετε ένα συγκεντρωτικό όριο με 50ohm

σχεδιάσει μια αντίσταση είναι απλό στην MICRFOSTRIPES .... JST καθορίσει ένα καλώδιο με 2 σημείο στην τοποθεσία στο διαχωριστικό εξουσία και να πάει με το κύκλωμα και να καθορίσει ένα κύκλωμα περιέχει resitor και στη συνέχεια σε ένα σύρμα ιδιότητες u μπορεί να συνδεθεί το τέλος της αντίστασης με οι κόμβοι σύρμα ... Ελπίζω να δουλέψει ...

[Quote = yogeshwarr] σχεδιάσει μια αντίσταση είναι απλό στην MICRFOSTRIPES .... JST καθορίσει ένα καλώδιο με 2 σημείο στην τοποθεσία στο διαχωριστικό εξουσία και να πάει με το κύκλωμα και να καθορίσει ένα κύκλωμα περιέχει resitor και στη συνέχεια σε ένα σύρμα ιδιότητες u μπορείτε να συνδέσετε το τέλος της αντίστασης με τους κόμβους σύρμα ... Ελπίζω να δουλέψει ...[/quote] Ίσως είναι καλύτερα εάν δώσετε το στιγμιότυπο εδώ. Θα θέλατε να μοιραστείτε το πρόγραμμα εκμάθησης για microstripes εδώ; Χρειάζομαι πραγματικά το φροντιστήριο, επειδή ο οδηγός χρήστη δεν είναι βοήθεια για μένα. Πολλοί έλλειψη στον οδηγό χρήσης του microstripes. Αλλά στην πραγματικότητα εγώ που ενδιαφέρονται για την ταχύτητα και την ακρίβεια των microstripes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back