Πώς να προσθέσετε σαρώνουν θερμοκρασία στην προσομοίωση tran;

P

Pipeline

Guest
Με άλλα λόγια, θα ήθελα να μιμηθεί την απόδοση ενός κυκλώματος είναι πάνω από τη θερμοκρασία κατά το χρόνο = 20ns ή 100 ns. Ευχαριστώ πολύ!

Μπορείτε να αποθηκεύσετε op κατά το χρόνο = 20ns ή 100ns κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης TRAN, τότε κάντε το σκούπισμα temp να χρησιμοποιούν αυτά τα op! Νομίζω ότι μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο!

[Quote = Babbage] Μπορείτε να αποθηκεύσετε op κατά το χρόνο = 20ns ή 100ns κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης TRAN, τότε κάντε το σκούπισμα temp να χρησιμοποιούν αυτά τα op! Νομίζω ότι μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο! [/Quote] Πως να κάνετε; Μπορείτε να μας δώσετε λεπτομερή περιγραφή; Ευχαριστώ!

HSPICE εγχειρίδιο λέει ότι είναι πολύ σαφής

μπορείτε να αναζητήσετε τη δήλωση ελέγχου:.. op όπως op 100N

Για αναλογική καλλιτέχνης, μπορείτε να στήσετε ένα Trient ανάλυση και να κάνει μια ανάλυση των παραμέτρων, οικόπεδο, στη συνέχεια, οι τιμές στα 20ns και 100ns. Για HSPICE, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε TEMP ως το δεύτερο var σκούπισμα σε παροδικές ανάλυση. Η χρήση. Μέτρο δήλωση για να πάρει οι τιμές στα 20ns και 100ns.

ευχαριστώ! Αλλά δεν ξέρω πώς να προσθέσετε μια ανάλυση των παραμέτρων όσον αφορά την ανάλυση TRAN σε Spectre χρήση γραφικό περιβάλλον χρήστη.

[Quote = Pipeline] ευχαριστώ! Αλλά δεν ξέρω πώς να προσθέσετε μια ανάλυση των παραμέτρων όσον αφορά την ανάλυση TRAN σε Spectre χρήση γραφικό περιβάλλον χρήστη. [/Quote] για την περίπτωσή σας (θέλετε κάνετε transient ανάλυση ενώ η θερμοκρασία σκούπισμα), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε "Ανάλυση παραμέτρων" εργαλείο. 1. ρυθμίσετε την παροδική ως συνήθως. 2. Επιλέξτε το μενού "Ανάλυση παραμέτρων" από το "Εργαλεία" υπο-μενού. 3. Ορίστε το όνομα της μεταβλητής της Sweep1 να "TEMPDC". Μπορείτε επίσης να πάρετε αυτό το όνομα από το μενού: Ρυθμίσεις / Επιλογή Όνομα για Μεταβλητή / Sweep 1 ... 4. Συμπληρώστε τα άλλα πεδία και επιλέξτε το μενού "Ανάλυση / Start". Εάν θέλετε να σχεδιάσετε τον κόμβο τάση των καθαρών Vout σε 20ns χρόνο και 100ns, μπορείτε να ρυθμίσετε τις εξόδους (στο παράθυρο ADE) ως εξής: 1. Επιλέξτε το μενού "Έξοδοι / Ρυθμίσεις ..." 2. Ορίστε Όνομα να Vout @ 20ns (μπορεί να είναι οτιδήποτε) 3. Ορισμός έκφρασης με την αξία (VT ("/ Vout"), 20N) 4. Κάντε κλικ στο "Προσθήκη" για να προσθέσετε το expresion. 5. Ορίστε Vout @ 100ns με τον ίδιο τρόπο.

Έχω ακόμη μια ερώτηση. Θέλω επίσης να ελέγξετε AC απόδοσή της, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο mothed να κάνει μια ανάλυση AC σε παροδικές sim. Μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε μια χάρη; ευχαριστώ!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο όπως και στην παροδική ανάλυση, εκτός από τη ρύθμιση εξόδου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VF για να αντικαταστήσει VT. Για παράδειγμα, το σταυρό (dB20 (VF ("/ OUT")), 0, 1, «πτώση») θα δώσει τη μονάδα-κέρδος εύρους ζώνης ενός τελεστικών.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back