Πώς να ορίσετε ένα μόντεμ φωνή για τον εντοπισμό "NO ANSWER";

I

islouis

Guest
Κύριε Πρωθυπουργέ:

Έχω δοκιμάσει πολλά μέθοδος με την εντολή AT για να ορίσετε ένα μόντεμ φωνή να εντοπίσει μια πραγματική "ΟΧΙ Απάντηση" εάν το τηλέφωνο προορισμού Το Didnt pick up.όπως

ATS7 = 20?
ATD 1234567?

Ωστόσο, δεν έχει σημασία αν θα πάρει την κλήση στο τηλέφωνο προορισμού ή μη, το μόντεμ πάντα επιστροφή "NO ANSWER" Το ερώτημά μου είναι, υπάρχει κάθε δυνατό τρόπο για να ρυθμίσετε το μόντεμ, αν απομακρυσμένο τηλέφωνο έχει πάρει την κλήση, το μόντεμ δεν θα επιστρέψει ΟΧΙ απάντηση;και επιστροφή "NO ANSWER" αν Το Didnt pick up;

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή!

Γεια σου,
Νομίζω ότι το μόντεμ σας είναι συνδεδεμένο μέσω srerial λιμάνι, τότε υπάρχουν πολλές καρφίτσες στο λιμάνι com για αρκετά functions.Eg --

DTR = dataset έτοιμο (που καρφίτσα στείλει ένα μήνυμα για να αναφέρει τα στοιχεία που είναι έτοιμο τώρα)
RI = δείκτης δαχτυλίδι (modem όταν χτυπάει το μήνυμα έχει στείλει και αν αυτό pin)
CTS = Clear να στείλετε
RTS = Reday να στείλετε
(Sory είμαι δεν θυμάμαι ότι όλοι ακριβώς τώρα)
Έτσι adviceis μου ακολουθήστε τις configaration σειριακή θύρα και μπορείτε να βρείτε μερικά πραγματικότητα όσον αφορά this.If you ανίκανος να μάθετε επιτρέψτε μου να ξέρω, εγώ θα βρούμε για σας.

Χαιρετισμοί,
I Suranja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back