Πώς να οικοδομήσουμε μονοφωνικό μουσική χρησιμοποιώντας AVR90s8535

T

thomgun_lc

Guest
Πώς να οικοδομήσουμε μονοφωνικό μουσική χρησιμοποιώντας AVR90s8535; όποιος θέλει να με βοηθήσει;

Μήπως κάθε οργανισμός έχει μια ιδέα για την κατασκευή αυτού του έργου;

Αν αυτό το έργο πάρα πολύ σκληρά, δεν οποιοσδήποτε φορέας που ξέρει πώς να χτίσει C τόνο στο Btone χρήση αυτής της AVR;

Γεια σου, Δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά θα δώσει λανθασμένη αίτημα. Δώστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Είναι απλό παίκτη των αποθηκευμένων αρχείων σε flash; Κοίτα εδώ, ίσως αυτό είναι θα είναι χρήσιμο για σας: AVR335: Ψηφιακή Ηχογράφηση με AVR και Serial DataFlash http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1456.pdf

Δεν σημαίνει μου είναι να παίξει έναν ήχο που αποθηκεύουν στη μνήμη flash στο μικροελεγκτή, όχι σαν να παίζουν MIDI ή MP3 αρχείων, αλλά χτίζουμε πολλές τόνο και στη συνέχεια δημιουργήσαμε και συνθέτουν γίνει μουσική, είναι αδύνατο; σαν ένα κουδούνι πόρτας, ή μονοφωνικό ringtone.

Έχω δει έργα όπως αυτό γίνεται σε pic και picbasic, χρησιμοποιώντας την εντολή freqout ... Νομίζω Bascom για AVR έχει μια παρόμοια δήλωση ... τη λειτουργία αναζήτησης είναι ο καλύτερος φίλος σας ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back