Πώς να ξεκινήσετε με το ARM

R

rujchai ung

Guest
Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει; Θέλω πραγματικά να μάθω και να μάθουν. : Oops:

Τι θες σε ARM; Υλικού ή λογισμικού; Vist www.arm.com χώρο, λήψη ορισμένων υλικών. Επιτρέψτε μου να ξέρω σε συγκεκριμένες από την κα. Θεωρεί Πόλη Kitti

Οτιδήποτε ειδικά αν u ανάγκη U μπορεί να μου ζητήσει .. Ξέρω πολύ καλά ARM. Θεωρεί Πόλη Kitti

Πόλη Kitti: Θέλω είτε υλικού ή λογισμικού. Για το υλικό, ψάχνω για ένα φτηνό starter kit συμβούλιο έρθει με την ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού, ώστε να μπορώ να παίξω γύρω με την ARM, όπως ακριβώς και τι μπορούμε να κάνουμε με STK500 για AVRs από Atmel. Για το λογισμικό, Ψάχνω για ένα IDE για ARM τα οποία θα μπορούν να εξασκηθούν για την κωδικοποίηση, την προσομοίωση και τον εντοπισμό σφαλμάτων.

[Quote = rujchai ung] Πόλη Kitti: Θέλω είτε υλικού ή λογισμικού. Για το υλικό, ψάχνω για ένα φτηνό starter kit συμβούλιο έρθει με την ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού, ώστε να μπορώ να παίξω γύρω με την ARM, όπως ακριβώς και τι μπορούμε να κάνουμε με STK500 για AVRs από Atmel. Για το λογισμικό, Ψάχνω για ένα IDE για ARM τα οποία θα μπορούν να εξασκηθούν για την κωδικοποίηση, την προσομοίωση και τον εντοπισμό σφαλμάτων. [/Quote] Atmel ARM δεν είναι το ίδιο όπως Atmel AVR!

[Quote = rujchai ung] Πόλη Kitti: Θέλω είτε υλικού ή λογισμικού. Για το υλικό, ψάχνω για ένα φτηνό starter kit συμβούλιο έρθει με την ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού, ώστε να μπορώ να παίξω γύρω με την ARM, όπως ακριβώς και τι μπορούμε να κάνουμε με STK500 για AVRs από Atmel. Για το λογισμικό, Ψάχνω για ένα IDE για ARM τα οποία θα μπορούν να εξασκηθούν για την κωδικοποίηση, την προσομοίωση και τον εντοπισμό σφαλμάτων. [/Quote] Αυτό το υλικό είναι το μεγάλο κύκλωμα .. U θα πρέπει να κοινοποιούν μαζί μου saparatelly .. U μπορεί να μου φτάσει στο [email ] navya_prakash@yahoo.com~~V [/email], αφορά Πόλη Kitti

U ενδιαφέρονται για ARM7 ή ARM9 ή ARM11; Επιτρέψτε μου να ξέρω ur έχει σχόλια Regards Πόλη Kitty

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα gameboy εκ των προτέρων πάρα πολύ! : O το κεντρικό σύστημα του GBA είναι ARM7TDMI έτσι, εάν παίρνετε: - μια εκ των προτέρων gameboy - flash kit - flash κάρτα ( http://www.gbax.com/ για παράδειγμα) θα μπορούσε να πάρετε μια πλήρη starter kit με έγχρωμη LCD οθόνη, ήχο, joystick, κλπ. .. το GBA μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεταγλωττιστές βραχίονα, μεταγλωττιστής gcc, κλπ. >> www.ngine.de εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες: www.gbadev.org Ελπίζω να βοηθάει! :)

[Quote = rujchai ung] Θέλω είτε υλικού ή λογισμικού. [/Quote] Μπορεί να εξετάσουν Evaluator-7T από την ARM, αυτό είναι ένα χαμηλού κόστους πλατφόρμα αξιολόγησης. Για το περιβάλλον ανάπτυξης μπορείτε να σκεφτείτε τη χρήση εργαλείων ή gcc μπορείτε να δοκιμάσετε το eval ver από ARM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back