Πώς να μοντέλο KT / C θόρυβο, ενώ κάνει ανάλυση κυκλωμάτων;

G

GDF

Guest
Αν έχω ένα μεταγωγής-cap, όπως σχ. 1, Μπορώ να χρησιμοποιήσω σχήμα 2 για το μοντέλο της ΚΤ / C θόρυβο όταν κάνω ανάλυση κύκλωμα μου;

KT / C είναι ο συνολικός θόρυβος rms και όχι το θόρυβο φασματικής πυκνότητας, το οποίο είναι ό, τι ο αριθμός στον κύκλο σας, θα δείξει. Ο ευκολότερος τρόπος για να διασταυρώσει είναι οι μονάδες. KT / Γ έχει μονάδες V και NSD έχει μονάδες V / sqrt (Hz). Αν ήταν ένα απλό RC χαμηλοπερατό φίλτρο, τότε η NSD σας θα 4KTR, και για την ενσωμάτωση των παίρνετε θόρυβο rms της ΚΤ / Γ. Για ένα κύκλωμα μεταγωγής καπάκι, μπορείτε να αντικαταστήσετε το R με 1 / (2 * π * f * C).

[Quote = lavitaebelle] ΚΤ / C είναι ο συνολικός θόρυβος rms και όχι το θόρυβο φασματικής πυκνότητας, το οποίο είναι ό, τι ο αριθμός στον κύκλο σας, θα δείξει. Ο ευκολότερος τρόπος για να διασταυρώσει είναι οι μονάδες. KT / Γ έχει μονάδες V και NSD έχει μονάδες V / sqrt (Hz). Αν ήταν ένα απλό RC χαμηλοπερατό φίλτρο, τότε η NSD σας θα 4KTR, και για την ενσωμάτωση των παίρνετε θόρυβο rms της ΚΤ / Γ. Για ένα κύκλωμα μεταγωγής καπάκι, μπορείτε να αντικαταστήσετε το R με 1 / (2 * π * f * C). [/Quote] Αν κάνω την ανάλυση του κυκλώματος μου που καταλήγει αρκετά κύκλωμα SC, θα ήθελα να δω ποια παράγουν περισσότερο θόρυβο. Θέλω να απλοποιήσει κύκλωμα μου πρώτα, γι 'αυτό πρέπει να το μοντέλο του KT / C nosie από Simple πηγή τάσης. Θα ήθελα να διασφαλιστεί ο τρόπος που κάνω είναι εύλογο και πρακτική χρήση. Σας ευχαριστώ,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back