Πώς να μετρήσετε το χρονικό διάστημα ενός RC ταλαντωτή ακριβώς;

S

sorata

Guest
Γεια σου, όλα τα κάνω την προσομοίωση ενός ταλαντωτή RC, σε Nanosim. Θέλω να ξέρω πώς μπορώ να μετρηθεί η διάρκεια της παραγωγής ρολόι ακριβώς στο turboWave. Έχω δοκιμάσει την TurboWave εγχειρίδιο χρήσης, αλλά δεν πήρε την απάντηση. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

Εάν χρησιμοποιείτε hsim / nanosim, υπάρχει δήλωση μέτρησης. Είναι απαραίτητο να πάρουν περισσότερα από 1000 στοιχεία περίοδο και να κάνουμε στατιστική ανάλυση για να πάρει μέση περίοδο.

cscpoe μπορεί να μετρήσει περίοδο το χρησιμοποιούν για να ανοίξει. fsdb αρχείο

[color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά:. [/Color] [/size] [quote = flushrat] cscpoe μπορεί να μετρήσει περίοδο το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε το αρχείο fsdb
Ευχαριστώ πολύ κατ 'αρχάς, αν i χρήση HSPICE να κάνει την προσομοίωση, csope μπορούν να μετρήσουν την αξία του κάθε περιόδου. αλλά η ερώτησή μου είναι πώς να το μέτρο Nanosim. μπορεί να σας δώσει κάποιες πληροφορίες για το αρχείο. fsdb;

evercad μπορεί να κάνει τη δουλειά. μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης. το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα script μέτρο και να το εκτελέσετε με το αρχείο. fsdb.

[Quote = yaxazaa] evercad μπορεί να κάνει τη δουλειά. μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης. το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα script μέτρο και να το εκτελέσετε με το αρχείο. fsdb. [/quote] αλλά δεν έχω το "evercad". τυχόν να μοιράζονται το λογισμικό;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back