Πώς να μετρήσετε τα μητρώα και διαδοχική κύτταρα σε ένα netlist;

H

huckle

Guest
Χωρίς καμία εμπορική ή εργαλεία σύνθεσης και Τόπος ν Διαδρομή εργαλεία, πώς να μετρήσετε το 1) καταγράφει και 2) διαδοχικά κελιά σε ένα netlist (συμπεριλαμβανομένων των μητρώων); Οποιεσδήποτε ιδέες; Χρειάζεστε βοήθεια με την προσέγγιση να χρησιμοποιήσει ....

μπορείτε να δοκιμάσετε: all_registers sizeofcollection

Γράφοντας ένα perl script που διέρχεται από το netlist. Ή χρησιμοποιήστε grep αν το netlist είναι επίπεδη ή uniquified.

Ακριβώς ό, τι κάνεις για grep, thats το ερώτημα; Οποιεσδήποτε ιδέες;

χωματερή σχεδιασμό συνοπτική έκθεση, η οποία θα πάρει όλες τις πληροφορίες κα σχεδιασμό ..

Shinde, θυμηθείτε είπα υπάρχουν εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν, τα παιδιά που έγραψε το εργαλείο πρέπει επίσης να έχουν αντιμετωπίσει αυτό το ερώτημα, πώς πηγαίνετε για τον εντοπισμό μητρώα από την netlist και βιβλιοθήκη. Οποιεσδήποτε ιδέες;

εντολή grep ονόματα των κυττάρων, τα μοναδικά ονόματα pin. υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι.

[Quote = lostinxlation? 952486] εντολή grep ονόματα των κυττάρων, τα μοναδικά ονόματα καρφίτσα. υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι [/quote] Επιτρέψτε μου να θέσω την ερώτησή μου με μεγαλύτερη σαφήνεια. Πρέπει να υπάρχει κάποια χαρακτηριστικά / ονόματα / ειδικούς χαρακτήρες που λένε το εργαλείο σύνθεσης ότι ένα ορισμένο κύτταρο x είναι ένα μητρώο και y είναι ο αύξων κυττάρων. Τι είναι αυτά; Και πάλι, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται μια εντολή, αλλά ένας τρόπος για τον εντοπισμό τους από τη βιβλιοθήκη / netlist. Ευχαριστώ,

Ένα αρχείο είναι μια διαδοχική κυττάρων. Τι σας κάνει να πιστεύετε εργαλείο σύνθεσης θα πρέπει να διακρίνει ένα μητρώο και "διαδοχική κύτταρο" (που εννοείτε είναι μια αποτυχία και μια ασφάλεια); Εάν δεν γνωρίζετε ποια κύτταρα είναι πτώσεις, οι οποίες σύρτες, και τα οποία αποτελούν νηολόγια στον σχεδιασμό που εργάζεστε, δεν ξέρω τι να πω.

Αυτό doesnot απαντήσει στην ερώτησή μου ... :) Αν ένα εργαλείο ΕΟΑ κάνει το parsing και αναφέρει ορισμένα κύτταρα στο netlist τα μητρώα, δεν συντρέχει ξέρω πώς το κάνει αυτό (ποια πράγματα τον εντοπισμό των κυττάρων με το εργαλείο που netlist κύτταρα αποτελούν νηολόγια; Νομίζω ότι η ερώτησή μου είναι πολύ συγκεκριμένη.

Φαίνεται ότι δεν είστε ένα newbie στην ουσία και εγώ θα σας αφήσει να βρείτε την απάντηση από τον εαυτό σας. Κοιτάξτε το χρονοδιάγραμμα lib και να συγκρίνουν αυτό που περιγράφεται για μια διαδοχική κυττάρων και κυττάρων συνδυαστικά. Η asnwer υπάρχει. Και, όπως έχει επισημανθεί από άλλους ανθρώπους στο άλλο νήμα, να ζητήσει από το ερώτημα σαφώς από την αρχή. Οι ερωτήσεις σας στην πρώτη θέση και μετά είναι εντελώς διαφορετικές.

[Quote = lostinxlation? 952934] Φαίνεται ότι δεν είστε ένα newbie στην ουσία και εγώ θα σας αφήσει να βρείτε την απάντηση από τον εαυτό σας. Κοιτάξτε το χρονοδιάγραμμα lib και να συγκρίνουν αυτό που περιγράφεται για μια διαδοχική κυττάρων και κυττάρων συνδυαστικά. Η asnwer υπάρχει. Και, όπως έχει επισημανθεί από άλλους ανθρώπους στο άλλο νήμα, να ζητήσει από το ερώτημα σαφώς από την αρχή. Οι ερωτήσεις σας στην πρώτη θέση και μετά είναι εντελώς διαφορετικές. [/Quote] Δεν ξέρω τι είναι με τα μέλη εδώ, παραπονούνται ότι δεν είναι τα ερωτήματα με σαφήνεια ... όταν του είναι αρκετά σαφές, δεν το κάνουν γνωρίζουν την απάντηση :)

@ Huckle: Νομίζω ότι θα χρειαστεί το lib πληροφορίες γι 'αυτό.. Μόλις το έχετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρείτε την απάντηση στο πρόβλημά σας. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο χωρίς αυτό.

Εντάξει .. Τι στο. Lib θα προσδιορίσει τα μητρώα και clockgates (διαδοχική άλλα κύτταρα);

Γεια σου, απλά μια ερώτηση. Ποια netlist δουλεύετε; Φαίνεται ότι δεν έχετε ένα εργαλείο σύνθεσης, τότε πού είναι το netlist από;

Αυτό είναι άσχετο, υπάρχει μια ολόκληρη επιλογή των εργαλείων εκεί έξω, αλλά ως ένας σχεδιαστής πρέπει να ξέρει πώς γίνεται και δεν μόνο να εξαρτάται από τα εργαλεία.

Διαδοχική κύτταρα θα πρέπει να έχουν ένα χαρακτηριστικό "clocked_on: Χ", όπου Χ είναι η CLK, CP καρφίτσα κλπ .. Ομοίως clockgate φωτεινότητά καρφίτσες θα έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό "clock_gate_output_pin" σετ σε true για να προσδιορίσει τα συγκεκριμένα. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν αυτό ήταν αυτό που ψάχνατε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back