Πώς να μετρήσετε μετατόπιση φάσης σε κλειστό βρόχο τελεστικών

F

fala

Guest
Γεια σας, ευτυχισμένο το νέο έτος
δελτία δίνουν μετατόπιση φάσης για το Open βρόχο αλλά πώς φάση για στροφή σε κλειστά opamps βρόχο;
Θέλω να μετρήσει μετατόπιση φάσης μιας τελεστικών σε κλειστό κύκλωμα βρόχου, υπάρχει μια εύκολη και ακριβή τρόπο για να το κάνουμε.

ευχαριστώ

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Excel και να το κάνουμε πολύ δρόμο .....
Πάρτε Z ανατροφοδότηση κλπ και το έργο αυτό μέσα από το οικόπεδο και ....

youll πρέπει να κακομεταχειρίζομαι το συγκρότημα κλπ αριθμοί όμως

isn't an unequivocal quantity to my opinion.

μετατόπιση φάσης του κλειστού βρόχου opamps
δεν είναι αναμφισβήτητη ποσότητα για την γνώμη μου.

Fvm έγραψε:

isn't an unequivocal quantity to my opinion.
μετατόπιση φάσης του κλειστού βρόχου opamps
δεν είναι αναμφισβήτητη ποσότητα για την γνώμη μου.

fala έγραψε:

Γεια σας, ευτυχισμένο το νέο έτος

δελτία δίνουν μετατόπιση φάσης για το Open βρόχο αλλά πώς φάση για στροφή σε κλειστά opamps βρόχο;

Θέλω να μετρήσει μετατόπιση φάσης μιας τελεστικών σε κλειστό κύκλωμα βρόχου, υπάρχει μια εύκολη και ακριβή τρόπο για να το κάνουμε.

ευχαριστώ

προσομοίωση;εννοείτε με το SPICE;Δεν είμαι σίγουρος ότι το Opamps Ενδιαφέρομαι για τα μοντέλα έχουν το SPICE (ειδικά OPA627).Έχω Altium πρόγραμμα σχεδιαστής που έχει SPICE αλλά νομίζω ότι δεν είναι πολύ ισχυρή, π.χ., στο βαθμό που έπαιζα μαζί της δεν μπόρεσα να βρω φάση της ανάλυσης βάρδιες, αλλά έχω ακούσει πολλά για ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ΤΙΝΑ, είναι από το Τέξας μέσου και όσο άκουσα έχει δωρεάν εκδόσεις διαθέσιμες.

χαιρετισμοί,

Hi fala,

κάθε πρόγραμμα προσομοίωσης είναι σε θέση να υπολογίσει πολύ ακριβή μετατοπίσεις φάσης των ανοικτών ή κλειστών κυκλωμάτων βρόχου (αγ ανάλυση με mangnitude και λειτουργία φάση εναντίον συχνότητα).Η ακρίβεια εξαρτάται μόνο από το μοντέλο τελεστικών χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα.
Αυτά τα μοντέλα που διατίθενται από τον κατασκευαστή τελεστικών.
Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προγράμματα και τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν μια έκδοση demo για δωρεάν (PSpice, Microcap, Simetrix, Τίνα, LTSwitcher, ....).
Και, φυσικά, επίσης υπάρχει ένα μοντέλο για την OPA627.Το έχω βρεθεί, για παράδειγμα, σε PSpice (ORCAD).

Προστέθηκε 10 λεπτά αργότερα: Για πληροφορίες μπορείτε προσθέτω ένα αντίγραφο της τα αποτελέσματα της προσομοίωσης για το 627 με ανατροφοδότηση για κέρδος των 20 dB.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back