Πώς να μετρήσετε κόμβο χρέωση σε Παροδικές προσομοίωση [Σπεκτρ]

A

azoth

Guest
Πρόσφατα Είμαι προσομοίωση VCO και θέλετε να προσομοιώσουν ISF (Impulse Sensitivity Function) χρησιμοποιώντας Σπεκτρ.

Πρέπει να μετρήσει κόμβο επιβάρυνση κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης παροδικές.Ξέρει κανείς πώς να μετρηθεί η επιβάρυνση κόμβο χρησιμοποιώντας Σπεκτρ;

Thanks a lot!

JC
Τελευταία επεξεργασία από azoth στις 01 Jun 2007 13:44? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Μπορείτε να γράψετε μαθηματική έκφραση για τον κόμβο χρέωση;

Χρησιμοποιώ την επιλογή CAPTAB που επιτρέπει να εκτυπώσετε τη συνολική χωρητικότητα σε έναν κόμβο κατά τη διάρκεια simualtion παροδικές.Και η αξία της χωρητικότητας προκύπτει από C = dQ / dV στο Σπεκτρ, οπότε πιστεύω ότι Σπεκτρ πρέπει να γνωρίζουν τον κόμβο επιβάρυνση κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης.

Στην περίπτωσή μου η χωρητικότητα οφείλεται σε παρασιτικές επιπτώσεις και θα αλλάξει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.Γι 'αυτό και χρήση Cann't Q = C * V, για τον υπολογισμό του κόμβου χρέωση.

Υπάρχει τρόπος να μετρηθεί κόμβο επιβάλει άμεσα;ή Πως μπορώ να υπολογίσω κόμβο επιβάρυνση με τη γνώση κόμβο capactiance;

Να Fom: Έχετε κάποια suggetion σχετικά με τη χρήση που mathmatic εξίσωση;JC
Τελευταία επεξεργασία από azoth στις 01 Jun 2007 18:50? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Πιστεύω u περάσουν από τα στοιχεία του μενού του προγράμματος περιήγησης αποτελέσματα σε αναλογική καλλιτέχνη από αυξομείωσης στο ότι u υπολογισμό του κόμβου τάσεις, όπως επίσης και τέλη.ενεργοποιήσετε στο παράθυρο προσομοίωσης.

Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογισμό στη δική μου περίπτωση;

Χρησιμοποιώντας αποτέλεσμα και στη συνέχεια περιηγηθείτε calculting, αλλά πώς να calcualte;

Έχω χρησιμοποιήσει αποτέλεσμα περιηγηθείτε, ωστόσο οι παράμετροι που χρησιμοποιείτε για τον υπολογισμό της nonlinear χωρητικότητα;

Επιβάρυνση μπορεί να τροποποιηθεί λόγω της ένεση (τρέχουσας).Αν δεν υπάρχει εξωτερική (προς τον κόμβο) τρέχουσα πορεία η επιβάρυνση δεν θα αλλάξει και θα είναι το ίδιο.
Εάν η τρέχουσα διαδρομή υπάρχουν μπορείτε να υπολογίσετε την ένεση επιβάρυνση από την ενσωμάτωση της τρέχουσας την πάροδο του χρόνου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back