Πώς να μετρήσει την ευαισθησία του υποσυστήματος GSM;

X

xinxin

Guest
Έχω ένα τηλέφωνο GSM PCB. Τώρα εγώ θα μετρήσει το κέρδος του RX υποσύστημα, από την T / R διακόπτη, LNA για το φιλτράρισμα. εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να το κάνει; και πώς να το κάνουμε;

Γεια σου, Χρησιμοποιήστε γεννήτρια σήματος, αναλυτή φάσματος. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε u 50 ohms. Μπορείτε μετρούν κερδίσει την εξουσία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια γεννήτρια θορύβου και τη μέτρηση του ΝΤ. Ανατρέξτε BRM Διδακτικά βιβλία για τις διαδικασίες

Brmadhukar, θα μπορούσε το u να μου μερικά βιβλία όπως αυτό για μένα; ευχαριστώ.

Γεια σου, u μπορεί να χρησιμοποιήσει το βιβλίο κείμενο Egan (όχι και τόσο βέβαιοι για το όνομα, αλλά είναι ένας Βρετανός συγγραφέας) και κάθε μικροκυμάτων Εγχειρίδιο μετρήσεις θα κάνει. BRM

Γεια σου, IIF u μετρούν το κέρδος του κάθε μονοπάτι Rx, u πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια γεννήτρια RFsignal (με 50 ohm λιμάνι), που ου κέρδος του δέκτη με το κέρδος μέγιστο, τότε το meaure I, επίπεδο Ε (σε Volt) σε υψηλά Αντίσταση και τον υπολογισμό του ισοδύναμου RMS Ι, Q επίπεδο σε dBm σε φορτίο 50 ohm.

Για αυτή την εφαρμογή το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε την Ανάλυση Δικτύου.

Ο απλούστερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την VNA

Δεν λαμβάνουν σήματα GSM στην περιοχή μου, αλλά με μια Yagi, κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναμεταδίδει το σήμα από την κεραία yagi μου για τους άλλους γύρω μου να είναι στο δίκτυο εκεί;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back