Πώς να μετατρέψετε σε μορφή FSDB VCD;

N

no_mad

Guest
Γεια σου πρέπει να μετατρέψετε σε μορφή FSDB VCD. Καθένας ξέρει πού μπορώ να πάρω το μετατροπέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι είδους λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε; (UNIX ή WIN), που μπορώ να ανεβάσω fsdb2vcd να σας!

Γεια πεδία, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε με τα Windows Me. Σας ευχαριστώ πολύ

Καθένας έχει το παρόμοιο εργαλείο για Linux; .. RHEL 4,3

Γεια σας, έχω να fsdb μετατροπή αρχείων στο αρχείο καθώς και VCD. Έχω κατεβάσετε το fsdb2vcd.rar (Νίκη) ανωτέρω. Πώς λειτουργεί η μετατροπή; Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Γεια σας πεδία / Γεια No_mad, θα μπορούσατε σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς να εκτελέσετε την μετατροπή; Ευχαριστώ!

φαίνεται ότι είναι πολύ χρήσιμο, αλλά λοξοτομώ χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. μπορείς να μου δείξεις;

Γεια σου, είμαι επίσης προσπάθησε να μετατρέψει το αρχείο σε fsdb αρχείο VCD. Όμως, βρήκα το παρακάτω σφάλμα όταν έτρεξα την fsdb2vcd.exe στη γραμμή εντολών. [Β] δεν μπόρεσα να ανοίξω το αρχείο kdb.res σειρά πόρων [/b] FYI, δεν εγκαταστήσει οποιοδήποτε λογισμικό (Debussy / Kerdi) ... Παρακαλώ δώστε τα απαραίτητα μέτρα για να μετατρέψετε το αρχείο σε fsdb VCD .. Regards, Theiventhiran.M

urseverdeva, χρήση: fsdb2vcd fsdb_fname [-o vcd_file_name] [επιλογές] ή fsdb2vcd fsdb_fname-περίληψη Παραδείγματα: 1. Μετάφραση όλα τα σήματα. Fsdb2vcd% verilog.fsdb-o output.vcd [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] urseverdeva, χρήση: fsdb2vcd fsdb_fname [-o vcd_file_name] [επιλογές] ή fsdb2vcd fsdb_fname-περίληψη Παραδείγματα: 1. Μετάφραση όλα τα σήματα. Fsdb2vcd% verilog.fsdb-o output.vcd

Γεια σας Υπάρχει κάποιος που έχει την fsdb2vcd μετατροπέα για Linux; Εκτιμούμε τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ.

Γεια σας, Θα ήθελα να "kdb.res" αρχείο; Χάρη,-Pandurang

[Quote = πεδία] εδώ είναι! fsdb2vcd (για παράθυρα) [/quote] Γεια σου, δεν έχουν κα μια έκδοση του Linux fsdb2vcd, παρακαλούμε στείλτε το σε μένα. thx

[Quote = πεδία] εδώ είναι! fsdb2vcd (για παράθυρα) [/quote] Ευχαριστώ, αλλά ίδια ως άνω συγγραφέας, έχω επίσης ένα πρόβλημα. όταν εκτελώ το πρόγραμμα, λέει, D: \> fsdb2vcd.exe logDir = D: \ \ fsdb2vcd.exeLog δεν μπόρεσα να ανοίξω το αρχείο kdb.res σειρά πόρων. πού μπορώ να πάρω ένα kbd.res αρχείο; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back