Πώς να μετακινήσετε ένα πακέτο από ένα στρώμα, εκχωρήσετε ξανά το PIN - pad σχεδιάγραμμα & προσθέσετε vias σε ΚΕΠ;

D

dz99

Guest
Γεια χαρά σε όλους! Το πρόβλημά μου είναι: Πώς μπορώ να μετακινήσω ένα πακέτο (SOT363) από το ένα στρώμα στο άλλο σε διαφημίσεις; Είναι επείγον! Σας ευχαριστούμε! Z

γεια dz99! Είναι πολύ εύκολο, απλά επιλέξτε το πακέτο που θέλετε στο παράθυρο διάταξης. τότε goto το μενού "Επεξεργασία-> Μετακίνηση-> Μετακίνηση σε επίπεδο" και στη συνέχεια στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε το στρώμα te.
10_1161925679.JPG

Σας ευχαριστούμε Rancohen! Γεια χαρά σε όλους! Ένα έχει ένα νέο πρόβλημα με ADS. Πώς μπορώ να εκχωρήσετε ξανά το PIN - σχέσεις pad διάταξη στο συντάκτη διάταξη; Είμαι με τη χρήση ATF36163 pHEMT, η οποία δεν έχει ίχνος κάτω από τις διαφημίσεις. Έτσι έχω επιλέξει ένα, το σωστό SOT363. Αλλά το ΚΕΠ ταιριάζουν τη διαμόρφωση pinout. Δεν ταιριάζει με το pinout στα δελτία του ATF του. Έτσι, πώς μπορώ να αναδιατάξετε το pinout; Ευχαριστώ! Z

αλλάξτε την τιμή του από το Options.

[Quote = bugmenot] αλλάξτε την τιμή του από τις επιλογές. [/Quote] Γεια σας! Λυπούμαστε, αλλά ήταν πάρα πολύ γενικές για μένα! Στην περιοχή Επιλογές, αλλά πού μπορώ να αλλάξω το pin-παραγγελία; Bye! Z

Γεια σας! Είναι anybodey ξέρω πώς μπορώ να θέσει ένα πραγματικό Via σε διάταξη μου; Εννοώ πραγματικό = μέσω, η οποία εμφανίζεται στο αρχείο Gerber, μέσω των οποίων το ΚΕΠ μπορεί να δημιουργήσει μια τρύπα, και ένα αρχείο τρυπάνι πάρα πολύ. (Όχι μόνο μέσω της για τη μοντελοποίηση). I δοκιμαστεί MLVIAHOLE, VIA, VIAGND. Μετά από γενιά έργο τέχνης δεν υπήρχαν τρύπες. Ίσως να κάνω λάθος ... Οποιαδήποτε ιδέα; Σας ευχαριστούμε! Z

Έτσι, υπάρχει anybodey που έχουν κάνει ποτέ μια διάταξη PCB με vias, κάτω από τις διαφημίσεις; Σε περίπτωση που κατάφερε το πρόβλημα παρακαλώ να μου πείτε: (Σας ευχαριστώ!

hi dz99, είμαι με τη χρήση συνήθως viastd. όπως μπορείτε να δείτε είναι τα στρώματα που ορίζονται χρησιμοποιώντας παραμέτρους δέντρο: το ανώτερο στρώμα (συνήθως cond) το στρώμα τρύπα (συνήθως τρύπα) και το κατώτερο στρώμα (συνήθως cond2).
54_1163843852.JPG
[/img]

Γεια Rancohen! Προσπάθησα να σας συμβουλεύσει, με VIASTD! Είναι δυστυχώς δεν λειτουργεί. :. (Είμαι επισυνάπτεται ένα στιγμιότυπο από την Gerber θεατή, όπου το έργο μου stucks πάντα με τη σημερινή του vias / τρυπάνια
33_1163864375.jpg
Έτσι, οι δύο κίτρινες σημεία, είναι οι VIASTDs, και προς τα δεξιά υπάρχει το παράθυρο εξόδου το τρυπάνι απαγωγέα της, με 0 τρυπάνια:! (Και επειδή ότι το DRL αρχεία λείπουν, επίσης, κάθε ιδέα για το πού θα πάει στραβά Bye Zoltan [quote = rancohen_2000] γεια dz99..;! , Είμαι χρησιμοποιώντας συνήθως viastd όπως μπορείτε να δείτε είναι τα στρώματα που ορίζονται χρησιμοποιώντας παραμέτρους δέντρο:.. το ανώτερο στρώμα (συνήθως cond) το στρώμα τρύπα (συνήθως τρύπα) και το κατώτερο στρώμα (συνήθως cond2) [/quote]

ha, εντάξει, αυτό οφείλεται στο ότι θα πρέπει να προσθέσετε το τρυπάνι να τα ανοίγματα. Όταν κάνετε εξαγωγή Gerber Τύπου για την "APRTURES EDIT" στη Mtools. στη συνέχεια πατήστε στο «Κύκλοι Flash / ορθογώνια / polygones". Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέξτε το πλαίσιο "Aprture Ενημέρωση" και πιέστε το OK και στη συνέχεια SAVE. τώρα να κάνει τη συνηθισμένη μεταφράσει. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα πάει στο ΚΕΠ βοήθεια και την έρευνα για τα ακόλουθα: Δημιουργία ενός αρχείου Δράπανο Excellon από μια διάταξη ΚΕΠ επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ...

Επιτρέψτε μου ραφές ανόητη, αλλά οδηγός σας οδηγούσε μου στο πουθενά ... Έχω διαβάσει τον οδηγό να βοηθήσει πριν, και δεν μου δώσει μια σωστή λύση. Η «κολλήσει στα σημείο» είναι πάντα η exactor τρυπάνι .... Αλλά αδερφέ! Δεν θέλω να κλέψει το χρόνο σας! Έτσι μπορώ να σταματήσω τώρα ατελείωτες ζητώντας μου. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, έχω να πάω στην πάλη μου ... κλπ, κλπ:) Ίσως η υποστήριξη ΚΕΠ μπορεί να βοηθήσει, δεν ξέρω ... Αλλά μου "χαμηλή" έμπειρος-λάθους στον εγκέφαλο soluter λένε: το πρόβλημά μου είναι ένα μικρό, ίσως δυσάρεστο πρόβλημα. Τίποτα άλλο εκτός από: το ένα ολοήμερο "απλά τις διαφημίσεις, προσπαθώντας" ίσως λύσει το πρόβλημά μου. Σας εύχομαι το καλύτερο! Zoltan

hi Zoltan, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια τόσο γρήγορα ... Μπορείτε να μου στείλετε το έργο σας και θα δω τι εννοείς. Είμαι βέβαιος ότι είναι πολύ εύκολο ... Ran

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back