Πώς να καθορίσει ρεύματος / γείωσης αριθμός Pad σε Chip;

C

clifftsai

Guest
Γεια σας: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω πιο ακριβή ανάλυση ή μέτρα για να καθορίσουν τον αριθμό των VDD / VSS (Power / Ground) πρέπει να έχω στο CHIP να παρέχει αρκετή ένταση και ισχύ για CHIP πυρήνα και I / O pad. Υπάρχουν δύο είδη Pad ενέργειας γενικά. (1) VDD / VSS για τα βασικά. (2) VDD / VSS για I / O. Πώς να αποφασίσει τον αριθμό τους. ευχαριστώ!

Έγραψα αρκετά μεγάλη λίστα των συστάσεων, αλλά αυτή τη στ. .. διακομιστή μου αποσυνδεθεί και όλα χάθηκε. Έτσι και πάλι εν συντομία: Υπάρχουν recommendadion για I / O βιβλιοθήκη σας παρέχεται από τον προμηθευτή, να χρησιμοποιήσει τα μπαχαρικά για την προσομοίωση SSO και των αποτελεσμάτων inductancy πακέτο. Πήρα πάντα περισσότερα μαξιλάρια PWR από ό, τι βγήκε από αυτές τις Βασικές υπολογισμούς: Χρειάζεται εκτίμηση δύναμη, IR ανάλυση πτώση πάνω σε ράγες και το κράτος σας το όριο ώστε να μπορούν να βασίζονται σε ανάλυση χρόνο σας.

Αριθμός pad Power είναι κυρίως αποφασίζεται από max. Συνεχούς και εναλλασσόμενου ρεύματος. για το αναλογικό κύκλωμα, συνεχούς ρεύματος είναι σημαντική, και για την ψηφιακή κύκλωμα AC είναι important.One ζεύγος VDD / VSS τακάκια (60umx60um), το μέγιστο. ρεύμα περίπου 60mA. Γενικά, τουλάχιστον 20%, το περιθώριο θα δοθεί.

πώς να καθορίσει την ισχύ-ring και φύλακας-ring πλάτος στο τσιπ; Έχω ακούσει ότι υπάρχει ένας τύπος, κάνει κάποιος ξέρει πώς να υπολογίσει;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back