Πώς να κάνω μια εργασία IC 4017

E

eltincho2202

Guest
Γεια σε όλους! Είμαι πολύ νέος σε αυτόν τον τομέα ... έτσι, δεν κρίνουμε με κακό αν αυτή η ερώτηση είναι για αρχάριους, όπως XD έχω ένα πρόβλημα με το κύκλωμα μου, specificly στο IC 4017. Το κύκλωμα δεν κάνει τίποτα το καταπληκτικό ... μόνο ένα κύκλωμα που της ενεργοποιήσετε ορισμένες φώτα σε καθορισμένη στιγμή. Έκανα τον εαυτό μου στο κύκλωμα δύο ή τρία χρόνια, και δεν είχα τελειώσει, και τώρα θέλω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα! Θέλω να ξέρω πώς λειτουργεί το ρολόι του έργου 4017. Στο κύκλωμα λέει ότι έχει 1Hz της εισόδου ... Είμαι αυτό που εργάζονται για Livewire, και δουλεύει τέλεια εκεί. Έβαλα το σύνδεσμο για την εικόνα του κυκλώματος μου, θα πρέπει να διαγράψετε το χώρο μεταξύ του h και του TTP, να προκαλέσει είμαι νέος και δεν έχω καμία θέση δημοσιεύτηκε ακόμη. Εδώ είναι η σύνδεση h ttp :/ / images.elektroda.net/100_1284252353_thumb.png ευχαριστώ για όλους τους φίλους, θα πρέπει πραγματικά να οικοδομήσουμε αυτή την αιτία είναι για τη φίλη μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα :) ευχαριστώ!

τσιπ μπορεί να είναι pls βλάβη δοκιμάσουμε κάτι άλλο για τον έλεγχο, συγγνώμη φίλε pic είναι τόσο μικρό δεν μπορούσε να διαβάσει μπορείτε να δημοσιεύσετε pic σε υψηλή ανάλυση εδώ, μπορεί να μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την αιτία

[Quote = santoshaxl? 784059] μπορεί να είναι τσιπ είναι pls βλάβη δοκιμάσουμε κάτι άλλο για τον έλεγχο, συγγνώμη φίλε pic είναι τόσο μικρό δεν μπορούσε να διαβάσει μπορείτε να δημοσιεύσετε pic σε υψηλή ανάλυση εδώ, μπορεί να μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την αιτία [/ quote ] Όχι, το τσιπ δεν είναι κατεστραμμένο. Απλά θέλω να ξέρω τι είναι αυτό 1Hz κάνει και πώς πρέπει να το χρησιμοποιώ

θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα κύκλωμα για να πάρει 1Hz έξω τεθεί. προσπαθήσουμε χρονόμετρο 555 για να πάρει αυτό το 1hz.there είναι επίσης άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούν, αλλά 555 είναι εύκολο [color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] -------- - Δημοσίευση προστέθηκε στις 2:11 πμ ---------- Προηγούμενη θέση ήταν στο 2:07 πμ ---------- [/SIZE] [/color] εδώ είναι το κύκλωμα [ url = http://electroschematics.com/4843/1-hz-pulse-generator/] 1 Hz Pulse Generator [/url] για 1 Hz εξόδου 1 Hz είναι η συχνότητα ρολογιού, χωρίς αυτή η συχνότητα 4017 δεν θα λειτουργήσει, εάν θέλετε να ποικίλλουν εξόδου πιο γρήγορα θα πρέπει να αυξηθεί η συχνότητα και για αργό ρυθμό τη μείωση της συχνότητας εισόδου. ευχαριστώ

Ευχαριστώ, έχω εργαστεί στο παρελθόν με 555 και είμαι χρησιμοποιώντας ένα στο κύκλωμα Χτίζω. Θα προσπαθήσω και να σας ενημερώσουμε πώς λειτουργεί, ευχαριστώ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back