E
eltincho2202
Guest
Γεια σε όλους! Είμαι πολύ νέος σε αυτόν τον τομέα ... έτσι, δεν κρίνουμε με κακό αν αυτή η ερώτηση είναι για αρχάριους, όπως XD έχω ένα πρόβλημα με το κύκλωμα μου, specificly στο IC 4017. Το κύκλωμα δεν κάνει τίποτα το καταπληκτικό ... μόνο ένα κύκλωμα που της ενεργοποιήσετε ορισμένες φώτα σε καθορισμένη στιγμή. Έκανα τον εαυτό μου στο κύκλωμα δύο ή τρία χρόνια, και δεν είχα τελειώσει, και τώρα θέλω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα! Θέλω να ξέρω πώς λειτουργεί το ρολόι του έργου 4017. Στο κύκλωμα λέει ότι έχει 1Hz της εισόδου ... Είμαι αυτό που εργάζονται για Livewire, και δουλεύει τέλεια εκεί. Έβαλα το σύνδεσμο για την εικόνα του κυκλώματος μου, θα πρέπει να διαγράψετε το χώρο μεταξύ του h και του TTP, να προκαλέσει είμαι νέος και δεν έχω καμία θέση δημοσιεύτηκε ακόμη. Εδώ είναι η σύνδεση h ttp :/ / images.elektroda.net/100_1284252353_thumb.png ευχαριστώ για όλους τους φίλους, θα πρέπει πραγματικά να οικοδομήσουμε αυτή την αιτία είναι για τη φίλη μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα ευχαριστώ!