Πώς να κάνει μια ανάλυση γωνία πάνω από την ανάλυση των παραμέτρων;

J

Julian18

Guest
Γεια σου, εκεί: προσπαθώ να τρέξει ανάλυση Corner πάνω από την ανάλυση των παραμέτρων όπως αυτό loadPcf ("xxxxx.pcf") parameterAnalysis ("id" αξίες "(90u 100U 110κα);) cornerRun () cornerMeas (), αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα παράμετρο . μόνο γωνία αποτέλεσμα προσομοίωσης. Πώς να κάνει μια ανάλυση γωνία πάνω από την ανάλυση των παραμέτρων; Ευχαριστίες

Αυτό το συνονθύλευμα δεν θα λειτουργήσει. Αν u ενδιαφέρονται γωνία σαν εξόδους u μπορεί να προσθέσει "id" μεταβλητή στην "xxx.pcf" και "xxx.dcf" και να κάνει καθαρή προσομοίωση γωνία. Ένας άλλος τρόπος είναι κάνει όλα (γωνία και παραμετρική προσομοίωση), μέσω δηλώσεων βρόχου, απλά "run ()" ανά ένα βρόχο. Αλλά με αυτόν τον τρόπο requeres λίγο προγραμματισμό.

Γεια DenisMark μπορεί u να μου δείξετε κάποιο σενάριο ικανότητα; Νομίζω ότι έχω κάνει κάτι χαζό, όπως φαίνεται παρακάτω foreach (συσκευή "(" TT "" ss "" FF ") foreach (στοιχείο» («Τύπος" "min" "max") modelFile ("(" / xx / xx / 1.scs "sprintf (μηδέν"% s "συσκευή))" ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (μηδέν "% s" στοιχείο))) paramAnalysis ("id"; αξίες »(90u 100U 110κα) paramAnalysis ("vd"; αξίες »(1.62u 1.8u))) paramRun ())) το οποίο δεν λειτουργεί, φαίνεται ότι η foreach δήλωση δεν μπορεί να είναι ένθετα και η sprintf δεν μπορεί να δώσει το αρχείο μοντέλο δικαίωμα ορισμού τμήμα. έτσι μπορείτε να ανεβάσετε κάποια δοκιμαστεί script για να κάνω όλα αυτά τη δουλειά; Είναι τόσο κουραστική εργασία με το χέρι να γράψει αρκετές εκατοντάδες δήλωση γωνίες σε ένα αρχείο PCF. Ευχαριστίες

U έχουν λάθος, διορθώστε ως εξής: modelFile (λίστα ("/ xx/xx/1.scs" sprintf (συσκευή μηδέν "% s") λίστα ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (μηδέν "% s" στοιχείο))) u ανάλυση Param μπορούν να αλλάξουν με τη χρήση "για" δηλώσεις στο ίδιο maner. "Είναι τόσο κουραστική εργασία με το χέρι να γράψει αρκετές εκατοντάδες δήλωση γωνίες σε ένα αρχείο PCF" Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχει μια ιδέα να γράψω περικάλυμμα OCEAN κώδικα και να το χρησιμοποιήσετε για όλους. Μετά από κάποια τροποποίηση των ADE script που OCEAN μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτό το σενάριο περιτύλιγμα. έχω κάνει, όπως σενάριο, όπως αναφέρεται περίπου πριν από δύο χρόνια. Προς το παρόν έχω μάθει προγραμματισμό SKILL. Αλλά είμαι σταθερά θα να ξανακάνω αυτό το σενάριο περιτύλιγμα επειδή είναι ατελής. Η κεντρική ιδέα είναι με εξωτερικά αρχεία με προσαρμοσμένη μορφή για την περιγραφή της διαδικασίας και γωνία. Έτσι, u μπορεί να έχει μια σειρά μεταβλητών γωνία πώς u όπως και χωρίς να αλλάξει σενάριο περιτύλιγμα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back