Πώς να κάνει ένα μέρος της κάρτας MMC προστατεύονται;

W

wendy

Guest
Γεια σου, όλοι: έχω ένα πρόβλημα. Έχω μια κάρτα MMC / SD, θέλω να κρατήσει ορισμένα στοιχεία του περιεχομένου της κάρτας MMC που θα προστασίας εγγραφής, και όχι να αντιγραφεί παράνομα. Η άλλη ιδιότητα της MMC χρησιμοποιείται προαιρετικά. Έχετε κάποια ιδέα να μου δώσει κάποια λογική; ευχαριστίες. Wendy

Φίλε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το h ** p: / / www.flashcards.co.nz / knowlege βάσης / MMC-card-εναντίον-SD-card.html SanDisks έρχεται με το δικαίωμα προστασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προστασία των δεδομένων ur. . Υπάρχουν λογισμικά που έρχεται μαζί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το οποίο βοηθά να κρύψει την fileX οποία u θέλουν να .. εκτός αν ή μέχρι u τρέχει το συγκεκριμένο λογισμικό προστασίας, η οποία WÜD την κρυπτογράφηση των δεδομένων, u wudnt να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ή να κάνετε αλλαγές σε αυτά τα αρχεία. όσον αφορά,

Χάρη. Η σχέση μου δώσεις Cann ot να ανοίξει: (Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες λογισμικό για την κρυπτογράφηση των αρχείων, μπορεί να σας συστήσει κάποια καλά για μένα θα πρέπει να εφαρμόζεται σε μνήμη flash;.

Η MMC / SD κάρτα μπορεί να μορφοποιηθεί σε μορφή CDFS;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back