Πώς να εφαρμόσετε νευρωνικό δίκτυο;

S

SHARMILAK27

Guest
Γεια σας κύριε / κυρία μου μ κάνει έργο για τυπωμένο αριθμό αναγνώρισης Θέλω να ξέρω πώς να implament νευρωνικό δίκτυο για αυτό; Θέλω να ξέρω πώς λειτουργεί; Μπορεί κάποιος pls pls να με βοηθήσει; pls να μου δώσετε παράδειγμα, όπως ψηφίο 1 από 11 * 4 εικόνα περικοπεί έχοντας ως μήτρα 255 255 0 255 0 0 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 255 0 255 255 0 0 0 pls να μου πει πόσο οι νευρώνες που απαιτούνται σε κάθε στρώμα σε feedforword backprop εξηγήσει εξόδου n διαδικασία με τη χρήση παραπάνω παράδειγμα, έτσι ώστε θα πάρω το πώς neurol εργασία δικτύου, έτσι θα προσπαθήσω να την εφαρμόσει, είναι τελική εργασία μου χρονιά είναι πολύ επείγον pls βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προφανώς, μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα Matlab, υπάρχουν πολλά πολλά έργο σε αυτόν τον τομέα Matlab Φόρουμ έχει la καλό δεν της Παράδειγμα .. Αν μέσα από αυτά μπορείτε να αποκτήσετε καλή ιδέα σχετικά με την εφαρμογή ... εδώ είναι ένα καλό Κεντρική - λεπτομέρεια Αρχείο - Νευρωνικό Δίκτυο για Αναγνώριση Προτύπων-Tutorial [/url] Απλά εγγραφείτε στο mathworks.com .... τη στιγμή που έχετε κάνει ότι είναι εύκολο περάσει από τον κωδικό .... και να αποκτήσουν μια καλή ιδέα ..

ευχαριστώ u blooz πραγματικά από αυτές τις σύνδεσμο κατάλαβα ότι HV για την εξομάλυνση κάθε τμήμα της εικόνας για να κάνουν το ίδιο μέγεθος σε κάθε τμήμα pls μου πείτε είναι το δικαίωμα του μετά το βήμα 1: αρχική εικόνα είναι 400.065 2: Μπορώ να περικοπεί σε ολόκληρη την εικόνα έτσι ανεπιθύμητα άνω n κατώτερες σειρές, καθώς και τα αριστερά δεξιά n στήλες αφαιρεθούν. 3: τότε εγώ HV διαστήματα δηλαδή χωρίζονται σε κάθε αριθμό ξεχωριστά, λόγω αυτού του μεγέθους κάθε τμήματος έχει αλλάξει ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ κανονικοποιημένη; ΠΩΣ ΝΑ κανονικοποιημένη; PLS HELP ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ U

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back