Πώς να επιστήσω την εκθετική κωνικά στο HFSS;

A

andy2049

Guest
Hi all,

Είμαι κατά το σχεδιασμό της μετάβασης μεταξύ δύο προσαρμογέα rectuangular κυματοδηγούς.Ένα λιμάνι είναι η τυπική rectuangular κυματαγωγού.Το άλλο λιμάνι με ένα πολύ μικρότερο β σύγκριση με το πρώτο λιμάνι.Έχουν την ίδια α.Σκέφτομαι να χρησιμοποιούν εκθετική κωνοειδής να τα χαμηλότερα S11.Είναι η εκθετική κωνοειδής η καλύτερη επιλογή;

Το άλλο πρόβλημα που συνάντησα στην HFSS προσομοίωσης είναι πώς να επιστήσω την εκθετική κηρίο.Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι η εκθετική κωνικά κομμένα σε polyline και να καταρτίσουν ξεχωριστά.Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε;Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν άλλα μέσα, όπως το Matlab, να επιστήσω την πρώτη και μετά την εισαγωγή της σε HFSS;Εγώ προσπάθησα να την εισαγωγή. Wmf αρχείο σε HFSS.Όμως, δεν λειτουργεί.

Παρακαλώ βοηθήστε, οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Hi:
Δεν
είμαι σίγουρος αν είναι δυνατόν να εισαγάγει στο HFSS από MATLAB ή μη.αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε το MATLAB εικόνα της παραγωγής και των εισαγωγών από το "εισάγετε εικόνα" στο μενού και στη συνέχεια AutoCad ανασχεδίασης στο AutoCad (εννοώ επιστήσω την κατά προσέγγιση curveture παρόμοιο με το MATLAB ζουμ εξόδου από την εικόνα σας ως υπόβαθρο και σχεδιάστε μια polyline σε αυτή και τότε διαγράφει το ιστορικό εικόνα) και στη συνέχεια με την εξαγωγή ". Σαββάτου" σε μορφή HFSS.

ελπίζουμε να σας βοηθήσουν.

Γεια σου, Andy2049:

Παρακαλούμε, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πολύπλοκα μοντέλα, ακόμα και πλήρη HFSS προγράμματα μπορούν να δημιουργηθούν με το Matlab.Το πακέτο αυτό έχει την πηγή όλων των κωδίκων και τυπικά παραδείγματα.

http://www.ittc.ku.edu/ ~ rvc / σχέδια / hfssapi / doc / hfss-matlab-api.html

Με την ευκαιρία, αν είναι καλοί σε VBScript που είναι επίσης η Macro τόσο AutoCAD και HFSS, μπορείτε να κώδικα για να επιστήσει την κωνοειδής είτε στο HFSS 3D moduler άμεσα ή AutoCAD στην πρώτη και την εισαγωγή σε αρχείο *. DXF HFSS αργότερα.

Hope this helps.

Με τις καλύτερες ευχές,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back